Sprogkurser


Sprogkurser i mange sprog

Sprogundervisning er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet. I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område. Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset:
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning i dansk, engelsk og tysk
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette underviser:
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplanen og kemien fungerer optimalt.

Vores undervisere:
IC har undervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde sprogundervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?:
IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Very useful and interesting course, especially for the academic people who are involved in teaching and research.

Devika, SDU


Det har været meget lærerigt, at deltage i undervisningen. Underviser er en meget dygtig og inspirerende underviser som giver meget relevant og brugbar feedback. Desuden er Underviser meget venlig, vidende og humoristisk - og det jo altid fremmende for et læringsforløb. Jeg er blevet meget motiveret til at lære mere og håber, at jeg igen får lige så dygtig en underviser.

Anonym, SDU


Fantastisk underviser!

Tobias Oxe, Fujitsu A/S


The teacher is an excellent pedagogue and knows how to adapt to the necessities of the student with ease.

Alfonso, SDU


Underviseren virkede personligt engageret og var virkelig god til, at få det bedste ud os. Hun skabte en god stemning, hvor man fik lyst til at springe ud i det, selvom man måske ikke var helt sikker på sig selv. Peter Hyldborg, Spillemyndigheden


Et rigtigt relevant kursus der tager udgangspunkt i mit niveau. Jeg har helt sikkert lært noget og kan også se, hvor jeg mangler at blive klogere.

Frederik Hagelskjær. University of Southern Denmark


Synes det var rigtig godt vi ikke var flere, dette gjorde at man hele tiden var på, og fik super meget ud af kurset. ligeledes fungerede det super godt med en "englænder" som lærer, da man derved var presset lidt mere til at snakke engelsk, og forklare sig. Ligeledes har vi en god gruppe, der tog højde for hinandens behov, og læren havde forståelse for enkelt flytning af lektionen.

Henrik Kirk, NCC


Flere udtalelser fra kursister