Sprogkurser


Sprogkurser i mange sprog

Sprogundervisning er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet. I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område. Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset:
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning i dansk, engelsk og tysk
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette underviser:
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplanen og kemien fungerer optimalt.

Vores undervisere:
IC har undervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde sprogundervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?:
IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

I found the course very useful. In particular, the course made possible to achieve awareness and self-confidence on punctuation. It was engaging, each rule explained was followed by an activity or an exercise useful for understanding the subject.

Elisabetta, SDU


God og fremragende undervisning i engelsk. Som kursist blev jeg modtaget af professionel underviser, der vidste hvor jeg stod henne og tog undervisningen derfra. Tak for denne gang.

Rosa Thorsen, Grønlands Selvstyre


Jeg synes min op levelse med engelsk undervisningen har været virkelig god! Jeg synes det var fedt og dejligt kun at være en, så der kun var fokus på en og at personen der underviste vidste lige hvad man havde brug for af hjælp! Jeg kan sagtens anbefale det, jeg er blevet meget mere sikre i engelsk end jeg var før!

Nana Nielsen, Privat


For mig var det den helt rigtige beslutning at vælge ene undervisning, man er "på" fra første minut og er dermed tvunget til aktivitet. Jeg fortalte fra start, hvordan jeg gerne ville have det fordi jeg havde brug for, at få lukket egne smuthuller og Underviser var rigtig god som tovholder. Jeg er ovenud tilfreds med hele forløbet, takket være Underviser som både kompetent og behagelig. Jeg siger tusind tak og jeg vil bestemt anbefale Jer til andre.

Susanne Jensen, Privat


Really nice teacher, his lectures were excellent and very well planned. I look forward to having him as a teacher again.

Andres Faina, IT University of Copenhagen


Undervisningen var tilrettelagt med grundlag i vores aktuelle hverdag, hvilket gjorde det nærværende og indlevende.

Anonym


Det har været et rigtigt godt kursusforløb, hvor jeg nu ved, hvordan jeg selv kan gå videre og blive endnu bedre til at både forstå og tale engelsk. Mit mål var at blive bedre til at forstå det engelske sprog, og det har jeg fået bevist ved en konference, jeg lige har været på. Der blev talt engelsk i 3 dage af oplægsholdere, og jeg var overrasket over, hvor meget af det jeg forstod if. til tidligere. Så alt i alt et godt kursus og god inspiration til, hvad jeg selv kan gøre, og hvordan jeg kommer videre med mit engelske. Gode idéer til, hvor og hvordan jeg kan søge de links, jeg har brug for. Med venlig hilsen

Winnie Pedersen, Privat


Flere udtalelser fra kursister