Sprogkurser


Sprogkurser i mange sprog

Sprogundervisning er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet. I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område. Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset:
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning i dansk, engelsk og tysk
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette underviser:
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplanen og kemien fungerer optimalt.

Vores undervisere:
IC har undervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde sprogundervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?:
IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

The teacher is the most patient, interactive, and inspiring teacher whom I had ever met. I like his teaching style where the specific examples and guidance were always given. Last but not the least, special thanks go to Dorte Matthews's organization of this wonderful course. Thanks again.

Xiaofeng, SDU


Underviser var super god til at inddrage kursisterne i undervisningen og tage hensyn til vores behov og ønsker. :-)

Jannu, Dermatologisk Forskningsenhed/Klinisk Institut/SDU


Undervisningen tog udgangspunkt i netop mit niveau og mine behov. Det var meget motiverende, at jeg med det samme kunne anvende det jeg lærte i mit daglige arbejde og mærke, at det gjorde en forskel. Jeg er blevet i stand til at kommunikere mere professionelt og præcist. Det er en stor personlig tilfredsstillelse og har samtidig gjort mit arbejde lettere.

Lis Lak Risager, IT University of Copenhagen


The teacher is an excellent pedagogue and knows how to adapt to the necessities of the student with ease.

Alfonso, SDU


Det har været et perfekt kursus og passede lige til mig. Underviser og jeg klingede rigtigt godt sammen.

Torben Ellebæk, Privat


Jeg er meget glad for mit kursus i engelsk og for min underviser. De 8 uger gav mig en stor hjælp til at benytte engelsk i jobsøgning og forbedre mine jobmuligheder.

Beata M. Riise, Jobcenter


Et yderst professionelt kursus med mulighed for ændringer og tilpasninger undervejs. En underviser med høj faglig kompetence, og som evner at finde det rette niveau for undervisningen.

Henny Madsen, Johnson Controls A/S


Flere udtalelser fra kursister