Sprogkurser


Sprogkurser i mange sprog

Sprogundervisning er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet. I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område. Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset:
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning i dansk, engelsk og tysk
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette underviser:
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplanen og kemien fungerer optimalt.

Vores undervisere:
IC har undervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde sprogundervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Super godt at få viden om vendinger, grammatik etc. ved mailskrivning. Jeg vil håbe, at der i fremtiden vil kunne tilbydes flere engelskkurser for TAP'er - grammatik, sprog etc. Fantastisk grundig og velforberedt underviser, der ramte plet mht. målgruppens behov.

Anonym


The teacher is definitely the right person to teach a course on English academic writing. He is very well structured, the objectives of the course were clear from the beginning and we followed them throughout the course. We had plenty of time for reflecting in on writing strategies and on what might work for us within our fields then we practice it and the teacher was always guiding. Overall, I am very happy I took this course. I definitely feel that my writing in English will start to improve. The teacher is a very dedicated and open minded teacher. Perhaps I would like to see a course on English grammar with him as well.

Carola Inzunza Pedersen, Syddansk Universitet


Jeg har haft en fantastisk god lærer, og er meget ked af at jeg ikke har flere timer, da jeg virkelig kunne mærke en forskel. Jeg kan varmt anbefale Underviser som lærer.

Anne Let, Privat


I really enjoyed the entire course. I solved some doubts and now I have tips and materials to help me. The teacher is a very nice person and has a lot of knowledge.

Roberto, SDU


Underviser er yderst kompetent og behagelig at blive undervist af. Forståelse for den enkelte, ser ens behov og underviser der af. Vil give hende mine bedste anbefalinger!

Kaja Holmstrup, Thomas Cook Airlines


Hele forløbet fra jeg første gang tog kontakt til International Communication og til jeg afsluttede kurset har været helt perfekt. Den indledende planlægning af kursusforløbet var meget professionelt, og undervisningsforløbet var inspirerende og veltilrettelagt i forhold til de mål, der blev opsat, og de engelskkundskaber jeg som studerende indledte kurset med.

Jesper Weimar Pedersen, Fyns Politi


En meget intens undervisning, med gode muligheder for, at bruge udfordringer fra hverdagen, som undervisningsstof. Underviser evner ikke kun at lære os sproget, men også lære sproget i en contents ift. til forretning og lande kulture. Kan kun anbefales.

Torben Frederiksen, Procon


Flere udtalelser fra kursister