Online japanskkursus via Zoom, Teams eller Google Meet

Online japanskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning via Zoom, Teams eller Google Meet i det japanske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online japanskkurser fra dag til dag!

Online japanskkursus via Zoom, Teams eller Google Meet

Fakta om kurset
  • Eneundervisning online via Zoom, Teams eller Google Meet
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online japansk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette japanskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig japanskundervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som japansk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for japansk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

På alle måder et vellykket kursus varetaget af yderst kompetent underviser. Veltilrettelagt, interessant og spændende.

Anonym


Jeg kan anbefale undervisning gennem International Communication. Det har været meget professionelt og levet op til de ønsker vi måtte have. God kontakt med underviser og medarbejder. :-) helt klart noget vi vil benytte igen.

Yasmin Akoglu, Privat


Det har været en rigtig god måde at komme i gang, og det har været optimalt for mig med 2 gange undervisning om ugen. Skønt med fleksibel undervisning.

Anonym


Læren er god til at formidle og finde eksemplar og supplere med flere materialer.

Anonym


Super godt kursus. Fleksibiliteten i at have en lærer, der kan komme hjem til dig privat er et stort plus. Min lærer har været mere end en underviser. Jeg har lært mere end at tale et sprog! SUPERASHII

Nina Jakobsen, Privat


Jeg har haft et super effektivt og professionelt kursusforløb med en yderst behagelig og velforberedt underviser. Jeg kan varmt anbefale International Communication.

Anonym


Rigtig dygtig underviser!

Peter Nøhr, AQUADOMO APS


Flere udtalelser fra kursister