Sprogkurser for kommuner

Skræddersyede sprogkurser, der imødekommer lediges behov og styrker karrieremuligheder

Sprogkurser for kommuner over hele Danmark

Sprogkurser målrettet jobsøgendes behov


I en tid, hvor arbejdsmarkedet er mere konkurrencepræget end nogensinde før, er det i mange brancher afgørende for jobkandidater at have stærke sprogkundskaber. Vi forstår, at kommuner og jobkonsulenterne på jobcentrene er dedikerede til at hjælpe ledige med at opnå deres karrieremål, og derfor tilbyder vi skræddersyede sprogkurser, der imødekommer dette behov.

Manglende sprogkompetencer udgør en væsentlig udfordring for ledige, fordi mange oplever, at det begrænser deres jobmuligheder. At kunne kommunikere effektivt og præcist på tværs af sprog samt at have kendskab til brancherelateret sprogbrug er for arbejdsgiverne ofte ikke til forhandling, og det er ikke en evne, man hurtigt opfanger og tillærer sig på jobbet.

Til jobsamtalen oplever mange, at det er deres sprogevner, der afgør, om de får jobbet eller ej. Hos IC taler vores rådgivere med ledige, der har brug for professionel og fokuseret undervisning, så de hurtigt og sikkert får styrket deres sprogkompetencer.

Vores skræddersyede sprogkurser er målrettet ledige og jobsøgende med at komme hurtigt i job. Ved at styrke deres sprogfærdigheder kan de forbedre deres jobmuligheder og øge chancerne for at lande drømmejobbet. Uanset om jeres borgere har behov for at forbedre deres eksisterende sprogkundskaber eller kunne tale på et begynderniveau, skaber vi et læringsmiljø, der tilpasses deres individuelle færdigheder og læringsstile.

Vores kurser kan indeholde alt fra teknisk forretningssprog til kulturel forståelse, og vil ruste borgerne til at kaste sig ud i sprogrelaterede jobfunktioner med selvtillid og kompetence.
Vi tilbyder altid service i top, og med et skræddersyet kursus får I:

 • Eneundervisning med fast underviser
 • Kurser der er skræddersyede i samarbejde mellem kursist og underviser
 • Personlig rådgivning af vores erfarne konsulenter
 • Fleksible undervisningstider
 • En online sprogtest til at vurdere det indledende niveau (dansk, engelsk og tysk) uden beregning
 • Et uforpligtende indledende møde med underviser
 • Kørsel og undervisers forberedelsestid inkluderet i prisen
 • Løbende evaluering af kurset for at sikre kvaliteten
 • Kursusbevis efter kursets afslutning ud fra CEFR-skalaen (Common European Framework of Reference, som er internationalt anerkendt) som kan vedlægges jobansøgninger

Hvorfor vælge International Communication?


Med mange års erfaring inden for sprogundervisning for jobsøgende, er vi specialister i at udvikle effektive sprogkurser, der giver ledige den hurtigste vej til deres sproglige mål. Siden 2005 har vi sikret sproglige kompetenceløft for ledige, og vores undervisere har udarbejdet og afholdt skræddersyede kurser til alle typer af brancher.

Vi har erfaringen med at finde den helt rette underviser til opgaven, så borgerne får det, de har brug for. Vores kurser er designet til at give hurtige og målbare resultater, og vi tilbyder altid service i top. Vores rådgivere sidder klar ved telefonen og på mail for at besvare jeres spørgsmål.

Kom effektivt i mål med eneundervisning

Eneundervisning er en særlig effektiv læringsmetode, hvor deltageren er i centrum. Denne form fokuserer på den enkeltes behov, tempo og læringsstil, og når undervisning er så målrettet, vil borgeren udvikle sig langt hurtigere end på standardiserede hold. Her gives mulighed for en dybere forståelse af sproget, og den tætte relation mellem deltager og underviser skaber et trygt rum, hvor selvtilliden og kompetencer i samspil kan opbygges.

Ofte stillede spørgsmål

Da vi starter kurser op løbende og i dialog med deltageren, kan borgeren komme i gang med det samme. Vores rådgivere finder den helt rette underviser, og det indledende møde afholdes typisk inden for et par dage. Det er fordelen ved det skræddersyede kursus.

Hos IC sender vi altid et personligt oplæg på kurset, når vi har lavet en behovsafdækning af borgeren. Her får I vores estimat på antal timer, den ugentlige pris samt den samlede pris.

IC har 29 lokaliteter spredt over hele Danmark. Er der ikke en lokalitet i nærheden, vil mange i stedet vælge at tage kurset online, hvilket også har sine fordele, såsom fleksibilitet og ingen transporttid. Uanset om kurset er med fysisk eller online fremmøde, får borgeren den nære og personlige relation med sin underviser, som er så vigtig for god indlæring.

Hos IC tilbyder vi en komplet pakke til ledige, hvor vi står for koordinering og arrangering af kurset. Indledningsvist lægger vi stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring af borgeren, hvor rammerne for kurset sættes. Et typisk kursus løber over 6-8 uger med intensive, ugentlige timer efter den lediges behov. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rette individuelle underviser.

Derefter mødes deltageren med underviseren til et indledende møde, og på baggrund af samtalen, skræddersyer underviser kurset til den pågældende deltager. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplanen og kemien fungerer optimalt. Undervisningen foregår i IC’s lokaler eller online efter aftale, og efter sidste undervisningstime modtager deltageren et kursusbevis med en vurdering af det afsluttende niveau ud fra CEFR-skalaen, som kan vedlægges jobansøgninger.

IC ansætter udelukkende sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring. De er eksperter inden for deres specifikke fag med stor brancheerfaring, så derfor finder vi altid en underviser, der møder borgerens behov og ønsker. Alle undervisere evalueres løbende, så vi sikrer den højeste tilfredshed og kvalitet.

Et udpluk af vores kunder

Vi har hjulpet en lang række kommuner.

Kundeudtalelser

Tidligere kunder fortæller

Engelskkursus

Min underviser har virkelig været en fremragende underviser. Niveauet blev fundet øjeblikkeligt og undervisningen har været inspirerende og interessant. Jeg er blevet udfordret og har nydt hver eneste time. Det eneste jeg er ked af, er at det er slut.

Birgit

Privat

Engelskkursus

Jeg er rigtig tilfreds med mit engelsk kursus hos International Communication A/S, som var eneundervisning. Fra start til slut var der god dialog fra hovedkontor og der blev nøje udvalgt den rette underviser til mig, som var et perfekt match.

Allan P

Privat

Engelskkursus

Må sige mit lærer er en rigtig god underviser der forstår at planlække undervisningen så den passede til mig, vil til en hver tid anbefale og anvende ham i en ny undervisning

Allan J

Privat

Engelskkursus

Underviser måde at tilrettelægge undervisningen på, gør både undervisningen interessant, personlig og udbytterig, men øger også indlæringen. Der er ingen tvivl om, at det er underviserens personlighed og engagement, der gør forskellen fra at helhedsindtrykket rykker fra 'godt' til 'fremragende'. Efter en periode med intensiv 1-1 undervisning i spansk, har jeg fået mod på at fordybe mig endnu mere i sproget og udvikle mine kompetencer yderligere. Tak til IC - og ikke mindst Gustavo - for nogle inspirerende timer.

Anders Z

Privat

Engelskkursus

Super underviser, kommer ind på de områder man har brug.

Anette J

Privat

Spanskkursus

Det har været en fornøjelse og udbytterigt at have Connie som underviser. Jeg kan kun anbefale hende.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Rigtigt dygtig underviser med en meget stor viden.

Anette A

Privat

Engelskkursus

Mht. yderligere undervisning i Engelsk. Så vil jeg prøve at spørge vores HR om det er muligt at få bevilget 10 gange mere.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Et særdeles godt kursusforløb, som ikke alene har hjulpet mig sprogligt men også personligt og som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger. Takket være en super dygtig og ikke mindst utrolig sød og behagelige underviser, som har formået at tilpasse undervisningen efter mine behov, føler jeg mig i dag langt mere sikker og jeg vil i flere henseender få rigtig stor glæde heraf fremover. Herudover føler jeg mig også langt mere bevidst om mine problematikker og ved, hvor jeg skal sætte ind og forbedre mig

Anonym

Privat

Engelskkursus

Hej! Jeg har været ovenud tilfreds med forløbet, ikke mindst på grund af underviseren Vibeke. Hun er enormt god til at lære fra sig, og jeg har fået virkelig meget ud af undervisningen. Jeg var ret meget på bar bund med mine engelskkundskaber, og nu har jeg mod på meget mere. Jeg har virkelig glæde af det tillærte på mit arbejde. Jeg vil ikke udelukke, at jeg vender tilbage med et ønske om mere økonomisk engelsk, men det må tiden lige vise. Tak for denne gang!

Ann

Privat

Engelskkursus

Jeg har været meget tilfreds med undervisningen, og underviseren har været god og meget behagelig.

Bente P

Privat

Engelskkursus

Jeg har fået gang i det engelske sprog og det er jeg glad for og det var formålet med kurset hos jer - men har fortsat brug for at arbejde med passivt og aktivt ordforråd + grammatik og det vil jeg gøre.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Tak for et godt forløb. Tak for god modtagelse ved første kontakt - endelig én der kunne hjælpe mig med at komme igang med undervisning. Stor ros til IC advisor :-) Som lovet er der kager til kontoret, såfremt min vej falder forbi en dag. Det har været et godt forløb med Rama - very special. Såfremt I i fremtiden får travlt med kurser i Københavns-området og dermed kommer til at mangle en koordinator her - så giv mig en melding. Kunne været fantastisk at arbejde for/med jer - I kan bruge Rama som min reference, hun kender mig GODT nu.

Anne-Lise

Privat

Engelskkursus

Det har været med stor glæde, at jeg tog afsted til engelsk undervisning. Spændende samtaler om holdninger - både personlige og politiske - en udsøgt fornøjelse at samtale om aktuelle emner - og meget lærerigt. I dag deltager jeg i møder på engelsk uden en knude i maven - og så er det for mig lykkedes :-) Så nu er det bare at deltage på så mange møder og tale så meget som muligt :-) og lytte og læse...

Anne-Marie

Privat

Engelskkursus

Har været på 3 ugers intensive engelskkursus (enetimer) hos Poul, og har været super tilfreds. Tænker mange gange kun engelsk, selv når man skal spørge om noget i en forretning :-) Er også blevet meget mere opmærksom på udtalelser/oversætteres i tv/film. Super kursus der kun kan anbefales.

Anne-Mette

Privat

Engelskkursus

Det er supert at blive undervist en en personlig lærer i stedet for en hel klasse. Det er dejligt der er blevet taget udgangspunkt i mine ønsker og i mit niveau. Ros.

Annelise

Privat

Engelskkursus

Jeg har lige skrevet en kommentar på mit tidligere skema. Og som skrevet var jeg yderst tilfreds med kurset og min underviser. Kreativ Skrivning burde alle ledige undervises i. Det har været en stor fornøjelse og glæde at få indsigt i denne nye måde at skrive på. Tak til Stine og tak til International Communication A/S for at have denne fornemmelse for, hvem og hvad jeg kunne få gavn af. God jul.

Annette R

Privat

Engelskkursus

Jeg syntes det har været et rigtig godt kursusforløb med god forståelse for det behov vi har haft.

Annitta

Privat

Engelskkursus

Har været meget tilfreds med min underviser. Mine afkrydsninger bevæger sig i midterfelt, i det jeg ikke har nogen mulighed for at sammenligne med tilsvarende, - så jeg er tilfreds, - og har rykket mig i forbindelse med undervisning i den positive retning, ud fra hvor meget tid, forberedelse jeg selv har lagt i det, - hvilket var relativ lidt. Så fint.

Arne

Privat

Danskkursus

Vi var glade for underviseren - det var spændende og lærerigt. Relevante eksempler og materialer.

Barbara og Karina

Privat

Kinesiskkursus

Mit kinesisk kursus var super godt, jeg var rigtig glad for at være noget så langt som jeg gjord, så rigtig mange tak til min kinesiske underviser!!

Benjamin

Privat

Engelskkursus

Jeg har deltaget i engelsk undervisning i 20 timer. Det er en del år siden, at jeg har haft engelsk i skolen, så det trængte til at blive genopfrisket. Jeg har haft en lærer, der var let at tale med, og som var god til at finde passende opgaver og bøger. Det har især gjort, at jeg er blevet bedre til at tale sproget.

Benny

Privat

Kontakt os

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Mandag til Torsdag 08:00 til 17:00 og Fredag 08:00 til 16:00

 info@intcom.dk   7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:
 • Allerød
 • Rørmosevej 2B
 • 3450 Allerød
 •  
 •  
 • Amager
 • Vermlandsgade 51
 • 2300 København S
 •  
 •  
 • Bornholm
 • Søgaarden,
 • Rådhusstræde1 A
 • 3700 Rønne
 •  
 • Charlottenlund
 • Charlottenlund Stationsplads 2,
 • 2920 Charlottenlund
 •  
 •  
 • Egedal
 • Tinghøjvej 5
 • 3650 Ølstykke
 •  
 •  
 • Esbjerg
 • Torvet 21
 • 6700 Esbjerg
 •  
 •  
 • Esbjerg
 • Niels Bohrs Vej 6
 • 6700 Esbjerg
 •  
 •  
 • Glostrup
 • Smedeland 13
 • 2600 Glostrup
 •  
 •  
 • Helsingør
 • Hovedvagtsstræde 3,
 • 3000 Helsingør
 •  
 •  
 • Hillerød
 • Sdr. Jernbanevej 32,
 • 3400 Hillerød
 •  
 •  
 • Horsens
 • Vågøvej 16
 • 8700 Horsens
 •  
 •  
 • Horsens
 • Ormhøjgårdvej 27
 • 8700 Horsens
 •  
 •  
 • Kolding
 • Olgas Allé 4
 • 6000 Kolding
 •  
 •  
 • Køge
 • Gymnasievej 21
 • 4600 Køge
 •  
 •  
 • Nivå
 • Møllevej 11
 • 2990 Nivå
 •  
 •  
 • Odense S
 • Svendborgvej 226
 • 5260 Odense S
 •  
 •  
 • Padborg
 • Lejrvejen 8A
 • 6330 Padborg
 •  
 •  
 • Roskilde
 • Havnevej 1
 • 4000 Roskilde
 •  
 •  
 • Rønnede
 • Industrivej 2
 • 4683 Rønnede
 •  
 •  
 • Sønderborg
 • Augustenborg Landevej 7
 • 6400 Sønderborg
 •  
 •  
 • Vejen
 • Holmsmindevej 2
 • Gejsing
 • 6600 Vejen
 •  
 • Vejle Ø
 • Karl Bjarnhofs Vej 13
 • 7120 Vejle Ø
 •  
 •  
 • Aabenraa
 • Bjerggade 4
 • 6200 Aabenraa
 •  
 •  
 • Aalborg
 • John F. Kennedys Plads 3
 • 9000 Aalborg
 •  
 •  
 • Aarhus
 • Klamsagervej 32
 • 8230 Åbyhøj
 •  
 •