Online engelskkurser i små grupper

Lær engelsk via Zoom eller Skype


Udfordringen

Den måske største udfordring for udlændinge i Danmark er sproget. Udtalen er helt anderledes end andre sprog, og der er utallige undtagelser fra reglerne. Mange – måske endda de fleste – har svært ved at gøre sig forståelige, selv efter flere måneder eller år på de traditionelle engelskkurser.

Online Danish Langauge Course for Groups
Løsningen

Indtil nu har eneundervisning været den eneste mulighed for at lære engelsk hurtigere og bedre end i store klasser, men nu introducerer International Communication A/S Zoom engelskkurser: Et intensivt online sprogkursus med undervisning i små grupper via den webbaserede Zoom-platform.

Med vores Zoom engelskkursus er prisen for intensiv sprogundervisning reduceret væsentligt, fordi det virtuelle klasseværelse gør det muligt at undervise op til 4 deltagere, der befinder sig forskellige steder.

Find flere informationer om Zoom på zoom.us

Kursusindhold

Zoom engelskkurserne har fokus på hverdagssprog, almindelige vendinger og udtale med hovedvægt på mundtligt engelsk. Der er kurser for både begyndere og øvede.

Kursusoversigt
  •   Det overordnede mål er en hurtig og effektiv forbedring af deltagernes engelske sprog med særlig vægt på det mundtlige
  •   Mindre grupper på 3-4 personer
  •   Det er 2 ugentlige lektioner à 1,5 timer i 5 uger
  •   Materialer og indledende sprogtest er inkluderet i prisen
  •   Ved kursets afslutning modtager deltagerne et kursusbevis, der følger den internationalt anerkendte CEF-skala (Common European Framework)
Deltagerens forudsætninger

For at kunne deltage i et Zoom-kursus er adgang til en computer eller tablet med mikrofon, kamera og højttaler nødvendig. Zoom-appen downloades gratis via www.zoom.us.

Pris

Prisen pr. deltager for 15 timer (2 ugentlige lektioner à 90 minutter i 5 uger) er DKK 3.900,-
Prisen er eksklusiv moms, dog er kurser til private fritaget for moms.

Det med småt

Tilmelding til kurset sker nederst på denne side. Fuld betaling skal være modtaget på vores konto senest 14 dage før kursusstart.

International Communication A/S kan aflyse et kursus, hvis der er mindre end 3 deltagere tilmeldt. Eventuelle indbetalinger vil i dette tilfælde blive refunderet omgående.

Om os

International Communication A/S er en af de største og mest erfarne landsdækkende leverandører af sprog- og kommunikationskurser. Vores kurser skræddersyes altid efter deltagernes behov og mål.

Vi har et løbende samarbejde med flere store virksomheder og jobcentre i hele Danmark. Flere regioner tilbyder vores intensive kurser til borgere, for hvem traditionelle engelskkurser ikke er hurtige og omfattende nok.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:
Fill out my online form.