Kontakt Os

Sprogkurser i japansk

Sprogkurser i japansk

Japansk undervisning er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet. I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område. Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset:
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette underviser:
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplanen og kemien fungerer optimalt.

Vores undervisere:
IC har undervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde japansk undervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende japanskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?:
IC har mange års erfaring inden for japansk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

I had an intense Japanese brush up course in order to awaken my language abilities. The course was well organized and focused on my immediate needs. I can only give my best recommendations.

Henrik Bertelsen, Bureau van Dijk Electronic


På alle måder et vellykket kursus varetaget af yderst kompetent underviser. Veltilrettelagt, interessant og spændende.

Anonym


Jeg kan anbefale undervisning gennem International Communication. Det har været meget professionelt og levet op til de ønsker vi måtte have. God kontakt med underviser og medarbejder. :-) helt klart noget vi vil benytte igen.

Yasmin Akoglu, Privat


Det har været en rigtig god måde at komme i gang, og det har været optimalt for mig med 2 gange undervisning om ugen. Skønt med fleksibel undervisning.

Anonym


Læren er god til at formidle og finde eksemplar og supplere med flere materialer.

Anonym


Super godt kursus. Fleksibiliteten i at have en lærer, der kan komme hjem til dig privat er et stort plus. Min lærer har været mere end en underviser. Jeg har lært mere end at tale et sprog! SUPERASHII

Nina Jakobsen, Privat


Rigtig dygtig underviser!

Peter Nøhr, AQUADOMO APS


Flere udtalelser fra kursister