Kulturforståelse

Workshop

Optimer jeres medarbejderes interkulturelle kompetencer med en skræddersyet workshop, der minimerer misforståelser og styrker jeres internationale relationer.

Kulturforståelse

Kulturel forståelse er essentielt som aldrig før


I dagens globaliserede verden er kulturforståelse en nøglefaktor for succes for enhver virksomhed. Vi oplever som aldrig før efterspørgsmål på færdigheder, så medarbejderne kan navigere i komplekse kulturelle dynamikker, både internt på arbejdspladsen og i internationale forretningsinteraktioner.

Gennem øget kulturel sensitive og bevidsthed, kan I minier eriskoen for misforståelser, konflikter og tab af forretningsmuligheder.

En velgennemført workshop om kulturforståelse er således en investering i jeres virksomheds fremtidige succes og konkurrenceevne i en stadig mere globaliseret forretningsverden.

Med en fælles forståelse i virksomheden kan skabe en mere åben dialog og vise respekt, opbygge tillid og gode relationer. Vi sørger for, at I får den hurtigste og mest effektive vej til at øge jeres medarbejderes interkulturelle kompetencer.

“Workshoppen skræddersyes til jeres behov. Fra et par timer til flere dage”

Gratis planlægningsmøde med den din underviser


Jeres behov for en workshop om kulturforståelse er unikke. Derfor tilbyder vi altid et gratis planlægningsmøde med instruktøren, hvor I kan fortælle om jeres behov og ønsker. Måske får I en udenlandsk delegation på besøg og ønsker at instruktøren faciliterer mødet mellem kulturer.

Eller I ønsker at alle medarbejderes får et fælles globalt mindset og færdigheder til at håndtere internationale sager. Uanset jeres ønsker, får I en skræddersyet løsning, der opfylder jeres behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud herHvad får jeres medarbejdere ud af kulturforståelse workshoppen?


Med et skræddersyet kursus hos os får I altid en dygtig og erfaren instruktør, der tilpasser indhold til jeres ønsker. En workshop kan blandt andet have fokus på:
 • Kulturelle indsigter: Vi kan startes med det fundamentale princip: "For at kunne forstå andre kulturer, må du først kende din egen". Workshoppen guider deltagerne igennem en refleksiv rejse gennem deres egne opfattelser og de objektive sandheder, som danske værdier repræsenterer. Deltagerne opnår en dybere forståelse af, hvordan dansk kultur opfattes af udenforstående, og hvorfor det er afgørende at være opmærksom på danskeres syn på verden.
 • Værdier: Vi udforsker, hvordan danske værdier adskiller sig fra andre samfundsværdier, og hvordan medarbejdere navigerer i et internationalt arbejdsmiljø med respekt for forskellige værdibaserede perspektiver.
 • Konflikthåndtering: Workshoppen udruster deltagerne med værktøjer til effektiv konflikthåndtering og løsning af misforståelser baseret på kulturel forståelse og sensitivitet.
 • Kulturforskelle: Vi undersøger, hvordan forskellige kulturelle perspektiver påvirker opfattelsen, håndteringen og løsningen af situationer, hvor man navigerer mellem forskellige kulturelle synspunkter.
 • Tillid og respekt: Gennem en række teambaserede øvelser faciliteret af vores erfarne instruktører, fremmer vi tillid og respekt som fundamentale elementer i et vellykket og inkluderende kulturmøde.

Hvorfor vælge et præsentationsteknik kursus hos International Communication?

Dorte Matthews startede International Communication A/S i 2005 ud fra en erkendelse af et stigende behov for kulturel kompetence og effektiv kommunikation på tværs af grænser. Gennem vores skræddersyede workshops og kurser har vi hjulpet utallige virksomheder med at styrke deres interkulturelle kompetencer.

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og målsætninger. Hos International Communication A/S prioriterer vi enestående service, hvilket betyder, at I kan forvente personlig rådgivning i top, hurtig svartid og en høj grad af fleksibilitet. Vores mål er din fulde tilfredshed og succes i en stadig mere globaliseret verden.

“Workshoppen kan afholdes på dansk eller engelsk efter jeres ønske.”

-->

Ofte stillede spørgsmål

Når I kontakter os, får I altid muligheden for personlige rådgivning over telefonen eller alternativt over mail. Hos IC har vi erfarne rådgivere klar til at høre om lige præcis jeres ønsker, interesser, udfordringer og behov.

På baggrund af vores samtale, arrangerer vi et uforpligtende møde med en erfaren og kompetent instruktør, og når I er tilfredse og motiverede, kan workshoppen gå i gang.

Hos IC kan du regne med fuld fleksibilitet, og vi kan hurtigt få et planlægningsmøde med instruktøren arrangeret. Ring til os i dag og fortæl om jeres behov.

Vores workshop om kulturforståelse er skræddersyede til netop jeres behov, så ring eller skriv til os for at få et tilbud.

Kundeudtalelser

Tidligere kunder fortæller

Engelskkursus

Min underviser har virkelig været en fremragende underviser. Niveauet blev fundet øjeblikkeligt og undervisningen har været inspirerende og interessant. Jeg er blevet udfordret og har nydt hver eneste time. Det eneste jeg er ked af, er at det er slut.

Birgit

Privat

Engelskkursus

Jeg er rigtig tilfreds med mit engelsk kursus hos International Communication A/S, som var eneundervisning. Fra start til slut var der god dialog fra hovedkontor og der blev nøje udvalgt den rette underviser til mig, som var et perfekt match.

Allan P

Privat

Engelskkursus

Må sige mit lærer er en rigtig god underviser der forstår at planlække undervisningen så den passede til mig, vil til en hver tid anbefale og anvende ham i en ny undervisning

Allan J

Privat

Engelskkursus

Underviser måde at tilrettelægge undervisningen på, gør både undervisningen interessant, personlig og udbytterig, men øger også indlæringen. Der er ingen tvivl om, at det er underviserens personlighed og engagement, der gør forskellen fra at helhedsindtrykket rykker fra 'godt' til 'fremragende'. Efter en periode med intensiv 1-1 undervisning i spansk, har jeg fået mod på at fordybe mig endnu mere i sproget og udvikle mine kompetencer yderligere. Tak til IC - og ikke mindst Gustavo - for nogle inspirerende timer.

Anders Z

Privat

Engelskkursus

Super underviser, kommer ind på de områder man har brug.

Anette J

Privat

Spanskkursus

Det har været en fornøjelse og udbytterigt at have Connie som underviser. Jeg kan kun anbefale hende.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Rigtigt dygtig underviser med en meget stor viden.

Anette A

Privat

Engelskkursus

Mht. yderligere undervisning i Engelsk. Så vil jeg prøve at spørge vores HR om det er muligt at få bevilget 10 gange mere.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Et særdeles godt kursusforløb, som ikke alene har hjulpet mig sprogligt men også personligt og som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger. Takket være en super dygtig og ikke mindst utrolig sød og behagelige underviser, som har formået at tilpasse undervisningen efter mine behov, føler jeg mig i dag langt mere sikker og jeg vil i flere henseender få rigtig stor glæde heraf fremover. Herudover føler jeg mig også langt mere bevidst om mine problematikker og ved, hvor jeg skal sætte ind og forbedre mig

Anonym

Privat

Engelskkursus

Hej! Jeg har været ovenud tilfreds med forløbet, ikke mindst på grund af underviseren Vibeke. Hun er enormt god til at lære fra sig, og jeg har fået virkelig meget ud af undervisningen. Jeg var ret meget på bar bund med mine engelskkundskaber, og nu har jeg mod på meget mere. Jeg har virkelig glæde af det tillærte på mit arbejde. Jeg vil ikke udelukke, at jeg vender tilbage med et ønske om mere økonomisk engelsk, men det må tiden lige vise. Tak for denne gang!

Ann

Privat

Engelskkursus

Jeg har været meget tilfreds med undervisningen, og underviseren har været god og meget behagelig.

Bente P

Privat

Engelskkursus

Jeg har fået gang i det engelske sprog og det er jeg glad for og det var formålet med kurset hos jer - men har fortsat brug for at arbejde med passivt og aktivt ordforråd + grammatik og det vil jeg gøre.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Tak for et godt forløb. Tak for god modtagelse ved første kontakt - endelig én der kunne hjælpe mig med at komme igang med undervisning. Stor ros til IC advisor :-) Som lovet er der kager til kontoret, såfremt min vej falder forbi en dag. Det har været et godt forløb med Rama - very special. Såfremt I i fremtiden får travlt med kurser i Københavns-området og dermed kommer til at mangle en koordinator her - så giv mig en melding. Kunne været fantastisk at arbejde for/med jer - I kan bruge Rama som min reference, hun kender mig GODT nu.

Anne-Lise

Privat

Engelskkursus

Det har været med stor glæde, at jeg tog afsted til engelsk undervisning. Spændende samtaler om holdninger - både personlige og politiske - en udsøgt fornøjelse at samtale om aktuelle emner - og meget lærerigt. I dag deltager jeg i møder på engelsk uden en knude i maven - og så er det for mig lykkedes :-) Så nu er det bare at deltage på så mange møder og tale så meget som muligt :-) og lytte og læse...

Anne-Marie

Privat

Engelskkursus

Har været på 3 ugers intensive engelskkursus (enetimer) hos Poul, og har været super tilfreds. Tænker mange gange kun engelsk, selv når man skal spørge om noget i en forretning :-) Er også blevet meget mere opmærksom på udtalelser/oversætteres i tv/film. Super kursus der kun kan anbefales.

Anne-Mette

Privat

Engelskkursus

Det er supert at blive undervist en en personlig lærer i stedet for en hel klasse. Det er dejligt der er blevet taget udgangspunkt i mine ønsker og i mit niveau. Ros.

Annelise

Privat

Engelskkursus

Jeg har lige skrevet en kommentar på mit tidligere skema. Og som skrevet var jeg yderst tilfreds med kurset og min underviser. Kreativ Skrivning burde alle ledige undervises i. Det har været en stor fornøjelse og glæde at få indsigt i denne nye måde at skrive på. Tak til Stine og tak til International Communication A/S for at have denne fornemmelse for, hvem og hvad jeg kunne få gavn af. God jul.

Annette R

Privat

Engelskkursus

Jeg syntes det har været et rigtig godt kursusforløb med god forståelse for det behov vi har haft.

Annitta

Privat

Engelskkursus

Har været meget tilfreds med min underviser. Mine afkrydsninger bevæger sig i midterfelt, i det jeg ikke har nogen mulighed for at sammenligne med tilsvarende, - så jeg er tilfreds, - og har rykket mig i forbindelse med undervisning i den positive retning, ud fra hvor meget tid, forberedelse jeg selv har lagt i det, - hvilket var relativ lidt. Så fint.

Arne

Privat

Danskkursus

Vi var glade for underviseren - det var spændende og lærerigt. Relevante eksempler og materialer.

Barbara og Karina

Privat

Kinesiskkursus

Mit kinesisk kursus var super godt, jeg var rigtig glad for at være noget så langt som jeg gjord, så rigtig mange tak til min kinesiske underviser!!

Benjamin

Privat

Engelskkursus

Jeg har deltaget i engelsk undervisning i 20 timer. Det er en del år siden, at jeg har haft engelsk i skolen, så det trængte til at blive genopfrisket. Jeg har haft en lærer, der var let at tale med, og som var god til at finde passende opgaver og bøger. Det har især gjort, at jeg er blevet bedre til at tale sproget.

Benny

Privat

Kontakt os

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Mandag til Torsdag 08:00 til 17:00 og Fredag 08:00 til 16:00

 info@intcom.dk   7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:
 • Allerød
 • Rørmosevej 2B
 • 3450 Allerød
 •  
 •  
 • Amager
 • Vermlandsgade 51
 • 2300 København S
 •  
 •  
 • Bornholm
 • Søgaarden,
 • Rådhusstræde1 A
 • 3700 Rønne
 •  
 • Charlottenlund
 • Charlottenlund Stationsplads 2,
 • 2920 Charlottenlund
 •  
 •  
 • Egedal
 • Tinghøjvej 5
 • 3650 Ølstykke
 •  
 •  
 • Esbjerg
 • Torvet 21
 • 6700 Esbjerg
 •  
 •  
 • Esbjerg
 • Niels Bohrs Vej 6
 • 6700 Esbjerg
 •  
 •  
 • Glostrup
 • Smedeland 13
 • 2600 Glostrup
 •  
 •  
 • Helsingør
 • Hovedvagtsstræde 3,
 • 3000 Helsingør
 •  
 •  
 • Hillerød
 • Sdr. Jernbanevej 32,
 • 3400 Hillerød
 •  
 •  
 • Horsens
 • Vågøvej 16
 • 8700 Horsens
 •  
 •  
 • Horsens
 • Ormhøjgårdvej 27
 • 8700 Horsens
 •  
 •  
 • Kolding
 • Olgas Allé 4
 • 6000 Kolding
 •  
 •  
 • Køge
 • Gymnasievej 21
 • 4600 Køge
 •  
 •  
 • Nivå
 • Møllevej 11
 • 2990 Nivå
 •  
 •  
 • Odense S
 • Svendborgvej 226
 • 5260 Odense S
 •  
 •  
 • Padborg
 • Lejrvejen 8A
 • 6330 Padborg
 •  
 •  
 • Roskilde
 • Havnevej 1
 • 4000 Roskilde
 •  
 •  
 • Rønnede
 • Industrivej 2
 • 4683 Rønnede
 •  
 •  
 • Sønderborg
 • Augustenborg Landevej 7
 • 6400 Sønderborg
 •  
 •  
 • Vejen
 • Holmsmindevej 2
 • Gejsing
 • 6600 Vejen
 •  
 • Vejle Ø
 • Karl Bjarnhofs Vej 13
 • 7120 Vejle Ø
 •  
 •  
 • Aabenraa
 • Bjerggade 4
 • 6200 Aabenraa
 •  
 •  
 • Aalborg
 • John F. Kennedys Plads 3
 • 9000 Aalborg
 •  
 •  
 • Aarhus
 • Klamsagervej 32
 • 8230 Åbyhøj
 •  
 •