Online tyskkursus via Zoom, Teams eller Google Meet

Online tyskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning via Zoom, Teams eller Google Meet i det tyske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online tyskkurser fra dag til dag!

Online tyskkursus via Zoom, Teams eller Google Meet

Fakta om kurset
  • Eneundervisning online via Zoom, Teams eller Google Meet
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online tysk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette tyskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig undervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som tysk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for tysk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Det har været en utrolig positiv oplevelse med ene undervisning i tysk. Det er virkelig givende og man får brugt sproget rigtig meget. Underviser er eminent, og jeg kan kun anbefale et lignende forløb til andre.

Nina Sander, Skamol A/S


In our company we needed a brush up in German. We were a small group of only 3 people and we had the teacher come to teach us.. That was a very good experience. She is skillful yet a very pleasant person to be around and work with. She never lost track of our individual needs and to do lists. Along the way some flexibility was needed which was found and worked well. We can only recommend the teacher for tutoring as she is a very knowledgeable, interested and interesting person.. We already miss her :-)

Asger Grønkjær, ALPAP A/S


Kurset, materialer samt undervisningen var meget passende til det behov jeg havde. Kurset har gjort at jeg i dag står meget stærkere i at kunne formulere samt kommunikere på tysk.

Jesper Fugl, Nedschroef


På alle måder et vellykket kursus varetaget af yderst kompetent underviser. Veltilrettelagt, interessant og spændende.

Anonym


Meget kompetent underviser med forståelse for de mennesker han havde på kursus.

Jan Bundgaard, C.F. Møller


Underviser var den helt rigtige underviser for mit behov. Hun var utrolig tålmodig og utrolig dygtig til at lære fra sig og sætte sig ind i hvor mine "svage" punkter var. Jeg ville uden tvivl vælge samme underviser igen, når jeg får behov for mere undervisning i Tysk.

Anja Lyngø, TimePlan Software


Vores underviser var dygtig til at relatere undervisningen til vores behov, så stor ros til ham!

Kim Andersen, Folketinget


Flere udtalelser fra kursister