Sprogkurser for private

Tag et intensivt sprogkursus hos os og få skræddersyet undervisning.
Uanset om du drømmer om at kunne tale med de lokale på din udenlandsrejse eller ønsker at kommunikere selvsikkert på din arbejdsplads, så har vi øje for dine unikke behov.

Realiser dine drømme – start dit sprogeventyr i dag


Sprogkundskaber åbner dørene til en verden af muligheder.

Når du lærer et nyt sprog, dykker du ned i et kulturelt univers, hvor litteratur, spændende film og musik samt fremmede mennesker bliver kendte for dig. Sprog er en billet til autentiske rejseoplevelser, hvor du kan kommunikere med lokalbefolkningen, læse skilte og menuer uden besvær og føle dig hjemme, hvor du er.

Sprog er dog ikke kun en nøgle til at udforske verden. Sprog åbner også døre på arbejdsmarkedet. Med sprogkundskaber kan du føle dig selvsikker i dit job, måske endda imponere din chef og skabe spændende karrieremuligheder. I en globaliseret verden er evnen til at kommunikere skarpt og præcist på tværs af kulturer og sproggrænser en eftertragtet kompetence.

Fælles for årsagerne til at ville lære et nyt sprog er, at det også er en personlig rejse. Det kræver tålmodighed og vedholdenhed at mestre et nyt sprog, men det giver dig også en følelse af selvtillid og succes, når du opnår dine mål. Og du åbner for muligheden til at danne nye relationer med mennesker fra forskellige baggrunde og nationaliteter.

Så hvad venter du på? Tag det første skridt mod at lære et nyt sprog i dag og oplev de mange fordele, det kan bringe til dit liv. Vores skræddersyede sprogkurser er designet til at imødekomme dine individuelle behov, uanset om du ønsker at udforske kulturer, forbedre dine karriemuligheder eller udfordre dig selv.
Med et skræddersyet kursus får du:

 • Eneundervisning med din egen, personlige underviser
 • Kurser der er skræddersyede ud fra dine ønsker, mål og interesser
 • Personlig rådgivning af vores erfarne konsulenter
 • Undervisning, når det passer dig
 • Fysisk eller online fremmøde efter jeres behov
 • En online sprogtest til vurdering af dit niveau (dansk, engelsk og tysk) uden beregning
 • Et uforpligtende indledende møde med underviser
 • Kørsel og underviserens forberedelsestid inkluderet i prisen
 • Et kursusbevis efter kursets afslutning ud fra CEFR-skalaen (Common European Framework of Reference, som er internationalt anerkendt)

Vi har lavet skræddersyede kurser til private siden 2005

IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning og har hjulpet utallige private med at realisere deres sprogdrømme og få selvtillid, uanset deres niveau og personlige mål. Siden 2005 har vi specialiseret os i at skræddersy kurser, der passer til dig og dine behov. Det er ikke alle, der ønsker at sidde på et stort hold, repetere materiale de allerede kender eller tilpasse hverdagen til en fast mødetid. Derfor tilbyder vi netop kurser, der kun indeholder det, du har brug for og ligger på det tidspunkt, der passer dig bedst.

SÅ uanset om du ønsker at forbedre dine eksisterende sprogkundskaber eller starte fra bunden, finder vi den helt rette underviser, der har erfaring inden for netop dit interesseområde. Vi vægter service højt, og vores rådgivere er her for at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at tilrettelægge dit kursus. Din succes er vores mål, og vi er her for at hjælpe dig med at nå det.

Få hurtige resultater med eneundervisning

Eneundervisning er en helt særlig læringsoplevelse, hvor det er dig, der er i centrum. Det adskiller sig nok fra det, du tidligere har prøvet i skolen og på store hold. Her kan du opnå hurtige resultater, fordi undervisningen er tilpasset dine individuelle behov, mål og følger dit tempo. Med din egen underviser opnår du også hurtigt den tryghed, der er så essentiel for læring, så du kan komme over de første usikkerheder og kaste dig i at tale sammen med en, der griber dig. Og så er den personlig tilgang i eneundervisning mere end bare læring, for det handler også om at opbygge din selvtillid. Her udfordres du til at udfordre dig selv, turde at begå fejl og vokse gennem din sprogrejse.

Ofte stillede spørgsmål

Når du kontakter os, lægger vi altid stor vægt på en telefonisk samtale, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Ud fra dit nuværende niveau og dine specifikke dine ønsker, arrangerer vi et indledende møde med den underviser, vi vurderer, passer bedst til netop dig. Derefter mødes du og underviseren til et uforpligtende, indledende møde, så du kan få en smagsprøve på kurset og mærke, om der er god kemi mellem jer. Denne service yder IC, da det er afgørende for et succesfuldt kursus, at du er tryg og motiveret.

Hos IC har vi altid fleksible undervisningstider, der passer ind i din hverdag. Måske har du bedst tid i morgentimerne, eller også er det efter arbejde. Timerne vil altid blive placeret, når det passer dig.

Da kurserne er skræddersyede, så tilpasses mængden af hjemmearbejdet til dine specifikke ønsker. Nogle har ikke tid eller ønsker ikke hjemmearbejde og lægger krudtet i de intense timer. Vi vil dog altid råde dig til at bruge tid på at lære sproget ved alle givne lejligheder; jo mere du øver dig, jo hurtigere lærer du det.

Da kurset er skræddersyet, kan du starte, når det passer dig. Første skridt er det indledende møde med en underviser, som vi kan arrangere inden for blot et par dage.

Vi forstår, at læring er en yderst individuel proces, og derfor er der ingen universel tidsramme for at mestre et nyt sprog. Men vores tilgang er dog klar: Vi tilbyder skræddersyede eneundervisning, hvor hver time er målrettet og effektiv, og hvor du undgår spildtid på irrelevant indhold. Men det vigtigste element på sprogrejsen er motivationen. Og her er vores mål at inspirere dig med et personligt kursus og en tæt relation til underviseren, da vi ved, at motivation er nøglen til succes.

IC ansætter udelukkende sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring. De er eksperter inden for deres specifikke felter, og de er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dit mål. Derfor kan vi altid finde en underviser, der passer til dig, og det har vi gjort siden 2005. IC har desuden undervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde sprogundervisning i nærheden af din bopæl.

Kundeudtalelser

Tidligere kunder fortæller

Engelskkursus

Min underviser har virkelig været en fremragende underviser. Niveauet blev fundet øjeblikkeligt og undervisningen har været inspirerende og interessant. Jeg er blevet udfordret og har nydt hver eneste time. Det eneste jeg er ked af, er at det er slut.

Birgit

Privat

Engelskkursus

Jeg er rigtig tilfreds med mit engelsk kursus hos International Communication A/S, som var eneundervisning. Fra start til slut var der god dialog fra hovedkontor og der blev nøje udvalgt den rette underviser til mig, som var et perfekt match.

Allan P

Privat

Engelskkursus

Må sige mit lærer er en rigtig god underviser der forstår at planlække undervisningen så den passede til mig, vil til en hver tid anbefale og anvende ham i en ny undervisning

Allan J

Privat

Engelskkursus

Underviser måde at tilrettelægge undervisningen på, gør både undervisningen interessant, personlig og udbytterig, men øger også indlæringen. Der er ingen tvivl om, at det er underviserens personlighed og engagement, der gør forskellen fra at helhedsindtrykket rykker fra 'godt' til 'fremragende'. Efter en periode med intensiv 1-1 undervisning i spansk, har jeg fået mod på at fordybe mig endnu mere i sproget og udvikle mine kompetencer yderligere. Tak til IC - og ikke mindst Gustavo - for nogle inspirerende timer.

Anders Z

Privat

Engelskkursus

Super underviser, kommer ind på de områder man har brug.

Anette J

Privat

Spanskkursus

Det har været en fornøjelse og udbytterigt at have Connie som underviser. Jeg kan kun anbefale hende.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Rigtigt dygtig underviser med en meget stor viden.

Anette A

Privat

Engelskkursus

Mht. yderligere undervisning i Engelsk. Så vil jeg prøve at spørge vores HR om det er muligt at få bevilget 10 gange mere.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Et særdeles godt kursusforløb, som ikke alene har hjulpet mig sprogligt men også personligt og som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger. Takket være en super dygtig og ikke mindst utrolig sød og behagelige underviser, som har formået at tilpasse undervisningen efter mine behov, føler jeg mig i dag langt mere sikker og jeg vil i flere henseender få rigtig stor glæde heraf fremover. Herudover føler jeg mig også langt mere bevidst om mine problematikker og ved, hvor jeg skal sætte ind og forbedre mig

Anonym

Privat

Engelskkursus

Hej! Jeg har været ovenud tilfreds med forløbet, ikke mindst på grund af underviseren Vibeke. Hun er enormt god til at lære fra sig, og jeg har fået virkelig meget ud af undervisningen. Jeg var ret meget på bar bund med mine engelskkundskaber, og nu har jeg mod på meget mere. Jeg har virkelig glæde af det tillærte på mit arbejde. Jeg vil ikke udelukke, at jeg vender tilbage med et ønske om mere økonomisk engelsk, men det må tiden lige vise. Tak for denne gang!

Ann

Privat

Engelskkursus

Jeg har været meget tilfreds med undervisningen, og underviseren har været god og meget behagelig.

Bente P

Privat

Engelskkursus

Jeg har fået gang i det engelske sprog og det er jeg glad for og det var formålet med kurset hos jer - men har fortsat brug for at arbejde med passivt og aktivt ordforråd + grammatik og det vil jeg gøre.

Anonym

Privat

Engelskkursus

Tak for et godt forløb. Tak for god modtagelse ved første kontakt - endelig én der kunne hjælpe mig med at komme igang med undervisning. Stor ros til IC advisor :-) Som lovet er der kager til kontoret, såfremt min vej falder forbi en dag. Det har været et godt forløb med Rama - very special. Såfremt I i fremtiden får travlt med kurser i Københavns-området og dermed kommer til at mangle en koordinator her - så giv mig en melding. Kunne været fantastisk at arbejde for/med jer - I kan bruge Rama som min reference, hun kender mig GODT nu.

Anne-Lise

Privat

Engelskkursus

Det har været med stor glæde, at jeg tog afsted til engelsk undervisning. Spændende samtaler om holdninger - både personlige og politiske - en udsøgt fornøjelse at samtale om aktuelle emner - og meget lærerigt. I dag deltager jeg i møder på engelsk uden en knude i maven - og så er det for mig lykkedes :-) Så nu er det bare at deltage på så mange møder og tale så meget som muligt :-) og lytte og læse...

Anne-Marie

Privat

Engelskkursus

Har været på 3 ugers intensive engelskkursus (enetimer) hos Poul, og har været super tilfreds. Tænker mange gange kun engelsk, selv når man skal spørge om noget i en forretning :-) Er også blevet meget mere opmærksom på udtalelser/oversætteres i tv/film. Super kursus der kun kan anbefales.

Anne-Mette

Privat

Engelskkursus

Det er supert at blive undervist en en personlig lærer i stedet for en hel klasse. Det er dejligt der er blevet taget udgangspunkt i mine ønsker og i mit niveau. Ros.

Annelise

Privat

Engelskkursus

Jeg har lige skrevet en kommentar på mit tidligere skema. Og som skrevet var jeg yderst tilfreds med kurset og min underviser. Kreativ Skrivning burde alle ledige undervises i. Det har været en stor fornøjelse og glæde at få indsigt i denne nye måde at skrive på. Tak til Stine og tak til International Communication A/S for at have denne fornemmelse for, hvem og hvad jeg kunne få gavn af. God jul.

Annette R

Privat

Engelskkursus

Jeg syntes det har været et rigtig godt kursusforløb med god forståelse for det behov vi har haft.

Annitta

Privat

Engelskkursus

Har været meget tilfreds med min underviser. Mine afkrydsninger bevæger sig i midterfelt, i det jeg ikke har nogen mulighed for at sammenligne med tilsvarende, - så jeg er tilfreds, - og har rykket mig i forbindelse med undervisning i den positive retning, ud fra hvor meget tid, forberedelse jeg selv har lagt i det, - hvilket var relativ lidt. Så fint.

Arne

Privat

Danskkursus

Vi var glade for underviseren - det var spændende og lærerigt. Relevante eksempler og materialer.

Barbara og Karina

Privat

Kinesiskkursus

Mit kinesisk kursus var super godt, jeg var rigtig glad for at være noget så langt som jeg gjord, så rigtig mange tak til min kinesiske underviser!!

Benjamin

Privat

Engelskkursus

Jeg har deltaget i engelsk undervisning i 20 timer. Det er en del år siden, at jeg har haft engelsk i skolen, så det trængte til at blive genopfrisket. Jeg har haft en lærer, der var let at tale med, og som var god til at finde passende opgaver og bøger. Det har især gjort, at jeg er blevet bedre til at tale sproget.

Benny

Privat

Kontakt os

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Mandag til Torsdag 08:00 til 17:00 og Fredag 08:00 til 16:00

 info@intcom.dk   7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:
 • Allerød
 • Rørmosevej 2B
 • 3450 Allerød
 •  
 •  
 • Amager
 • Vermlandsgade 51
 • 2300 København S
 •  
 •  
 • Bornholm
 • Søgaarden,
 • Rådhusstræde1 A
 • 3700 Rønne
 •  
 • Charlottenlund
 • Charlottenlund Stationsplads 2,
 • 2920 Charlottenlund
 •  
 •  
 • Egedal
 • Tinghøjvej 5
 • 3650 Ølstykke
 •  
 •  
 • Esbjerg
 • Torvet 21
 • 6700 Esbjerg
 •  
 •  
 • Esbjerg
 • Niels Bohrs Vej 6
 • 6700 Esbjerg
 •  
 •  
 • Glostrup
 • Smedeland 13
 • 2600 Glostrup
 •  
 •  
 • Helsingør
 • Hovedvagtsstræde 3,
 • 3000 Helsingør
 •  
 •  
 • Hillerød
 • Sdr. Jernbanevej 32,
 • 3400 Hillerød
 •  
 •  
 • Horsens
 • Vågøvej 16
 • 8700 Horsens
 •  
 •  
 • Horsens
 • Ormhøjgårdvej 27
 • 8700 Horsens
 •  
 •  
 • Kolding
 • Olgas Allé 4
 • 6000 Kolding
 •  
 •  
 • Køge
 • Gymnasievej 21
 • 4600 Køge
 •  
 •  
 • Nivå
 • Møllevej 11
 • 2990 Nivå
 •  
 •  
 • Odense S
 • Svendborgvej 226
 • 5260 Odense S
 •  
 •  
 • Padborg
 • Lejrvejen 8A
 • 6330 Padborg
 •  
 •  
 • Roskilde
 • Havnevej 1
 • 4000 Roskilde
 •  
 •  
 • Rønnede
 • Industrivej 2
 • 4683 Rønnede
 •  
 •  
 • Sønderborg
 • Augustenborg Landevej 7
 • 6400 Sønderborg
 •  
 •  
 • Vejen
 • Holmsmindevej 2
 • Gejsing
 • 6600 Vejen
 •  
 • Vejle Ø
 • Karl Bjarnhofs Vej 13
 • 7120 Vejle Ø
 •  
 •  
 • Aabenraa
 • Bjerggade 4
 • 6200 Aabenraa
 •  
 •  
 • Aalborg
 • John F. Kennedys Plads 3
 • 9000 Aalborg
 •  
 •  
 • Aarhus
 • Klamsagervej 32
 • 8230 Åbyhøj
 •  
 •