Kontakt os

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning Via Skype or Zoom eller Zoom Teams i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig undervisning med fysisk fremmøde hvis det ønskes. Undervisningstider aftales mellem dig og engelskunderviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Fakta om kurset
  • Eneundervisning online Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig undervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

This course provides an excellent guideline on how to use punctuation in English. The teacher is an excellent instructor. He is very clear and goes straight forward to the point. It's a pleasure to have him as an instructor.

Carola Inzunza Pedersen, Syddansk Universitet


En meget intens undervisning, med gode muligheder for, at bruge udfordringer fra hverdagen, som undervisningsstof. Underviser evner ikke kun at lære os sproget, men også lære sproget i en contents ift. til forretning og lande kulture. Kan kun anbefales.

Torben Frederiksen, Procon


Det er gået så godt at jeg forlænger. Har selv stor indflydelse på indhold så det er op til mig selv. Underviser har været god til at finde tekster der var passende for mig – kun en har været over målet og jeg meldte pas. Tror han gjorde det mest for at udfordre mig :-) Synes vi "svinger" godt sammen.

John Solhøj Hansen, IT Region Sjælland


Fantastisk dygtig underviser!

Christian, SDU


Underviseren virkede personligt engageret og var virkelig god til, at få det bedste ud os. Hun skabte en god stemning, hvor man fik lyst til at springe ud i det, selvom man måske ikke var helt sikker på sig selv. Peter Hyldborg, Spillemyndigheden


Underviser er en fantas tisk og god underviser der forstår ens behov.

Jane Ulriksen, GroupM Denmark A/S


Et rigtig godt kursus, der indeholdt meget mere end jeg havde forventet. Tak

Anne-Marie, SDU


Flere udtalelser fra kursister