Online engelskkursus via Zoom, Teams eller Google Meet

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning via Zoom, Teams eller Google Meet i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus via Zoom, Teams eller Google Meet


Fakta om kurset
  • Eneundervisning online via Zoom, Teams eller Google Meet
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig engelskundervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års engelskundervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Super godt at få viden om vendinger, grammatik etc. ved mailskrivning. Jeg vil håbe, at der i fremtiden vil kunne tilbydes flere engelskkurser for TAP'er - grammatik, sprog etc. Fantastisk grundig og velforberedt underviser, der ramte plet mht. målgruppens behov.

Anonym


Som jurist må jeg sige, at kurset var spot-on og derfor er 100 % anvendeligt i min dagligdag, hvor jeg forhandler kontrakter for bl.a. Syddansk Universitet. Jeg har sagt til min chef. at han skal sende alle mine kolleger afsted på samme kursus! Underviser er både utrolig dygtig og grundig - og samtidig så rolig i sin fremtræden. Det var en stor oplevelse at blive undervist af en herre, der hvilede i sig selv.

Annette Lindegaard Andersen, Syddansk Universitet


Rigtigt fint kursus med meget varieret undervisning. God gruppe størrelse og behagelig underviser. Kan kun anbefales.

Birgit Steffensen, Privat


Underviseren var hurtig til at se hvilket niveau, som jeg var på og med baggrund i den viden, blev jeg undervist. En god forståelse til at vurdere og motivere. Jeg har modtaget et indblik i engelsk, som jeg ikke tidligere har modtaget.

Ole Frydensbjerg, Privat


I really enjoyed the entire course. I solved some doubts and now I have tips and materials to help me. The teacher is a very nice person and has a lot of knowledge.

Roberto, SDU


Underviser har en god måde at undervise på, hvor man ikke bruge bøger så meget, men bliver inddraget i samtaler, hvor man skal bruge sproget aktivt.

Leif Stig Hansen, Universal Roberts


Jeg synes min op levelse med engelsk undervisningen har været virkelig god! Jeg synes det var fedt og dejligt kun at være en, så der kun var fokus på en og at personen der underviste vidste lige hvad man havde brug for af hjælp! Jeg kan sagtens anbefale det, jeg er blevet meget mere sikre i engelsk end jeg var før!

Nana Nielsen, Privat


Flere udtalelser fra kursister