Kontakt os

Online engelskkursus via Skype eller Microsoft Teams

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning via Skype eller Teams i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus via Skype eller Microsoft Teams

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig undervisning med fysisk fremmøde hvis det ønskes. Undervisningstider aftales mellem dig og engelskunderviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Fakta om kurset
  • Eneundervisning online via Skype eller Microsoft Teams
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig undervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Jeg er meget tilfreds med jeres kursusforløb. Det var præcis det jeg har haft brug for, for at komme i gang igen med Engelsk. Læren var meget professionel, venlig og hørte efter, hvad man havde brug for.

Anonym


Fantastisk underviser. Underviser (og medstuderende) gjorde to timer hver tirsdag aften til en fest :-). Kæmpe god kemi og en masse snakke på engelsk.

Tina Cassøe, Mobil Regnskab


Underviser har virkelig fået mig til at tro på jeg kan og tør snakke engelsk. Han har stor forståelse for en der er ordblind.

Anonym, Röchling Group


Må storrose Underviser. Han er en fantastisk dygtig, inspirerende, god, formidlende og engageret underviser og han har styr på det han underviser i.

Jeanet Dal, SDU


Et rigtigt relevant kursus der tager udgangspunkt i mit niveau. Jeg har helt sikkert lært noget og kan også se, hvor jeg mangler at blive klogere.

Frederik Hagelskjær. University of Southern Denmark


Underviser er en rigtig dygtig, sød og kompetent. Hun prøver virkelig at tilpasse kurset, så det passer til elevernes behov. Hun får en til at føle sig tryg, så man ikke er bange for at sige noget. Stort plus til Underviser.

Dam-Johansen, Aarhus Universitet


Inspiring teacher, excellent study system

Marco Santi, KHPT


Flere udtalelser fra kursister