Online engelskkursus via Zoom, Teams eller Google Meet

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning via Zoom, Teams eller Google Meet i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus via Zoom, Teams eller Google Meet


Fakta om kurset
  • Eneundervisning online via Zoom, Teams eller Google Meet
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig engelskundervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års engelskundervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Jeg ville gerne have haft yderligere timer, da det har været en udsøgt fornøjelse at gå til engelskundervisning hos Underviser. Og kan man nogensinde få undervisning nok? Hun har mine absolut varmeste anbefalinger!

Sonia Brutti, Privat


Undervisningen var varierende og emnerne var tilpasset vores gruppes behov. Fantastisk vidende underviser, der også formåede at skabe en god stemning og sørgede for at alle kom til orde. Perfekte små sproglige tilrettevisninger undervejs til de der var sprogligt velfunderede. Underviseren kan varmt anbefales til alle der ønsker at forbedre deres sprogkundskaber.

Ellinor, Syddansk Universitet


Det har været en rigtig god måde at komme i gang, og det har været optimalt for mig med 2 gange undervisning om ugen. Skønt med fleksibel undervisning.

Anonym


Underviser var meget imødekommende og inddrog os i planlægningen af kurset, så det blev mest muligt relevant. Hun formåede også at skabe en meget fin stemning. 😊

Anonym


Underviser har været en fremragende underviser. Jeg har fået rigtigt meget ud af undervisningen. Jeg kan kun give Underviser de bedste anbefalinger.

Marianne Klausen


Det var et godt kursus med en virkelig god underviser, som formåede at formidle indholdet på en spændende måde. Desværre nåede vi ikke hele programmet, men det skyldes nogle rigtig gode diskussioner undervejs.

Rebecca, SDU/ITI


Synes det var rigtig godt vi ikke var flere, dette gjorde at man hele tiden var på, og fik super meget ud af kurset. ligeledes fungerede det super godt med en "englænder" som lærer, da man derved var presset lidt mere til at snakke engelsk, og forklare sig. Ligeledes har vi en god gruppe, der tog højde for hinandens behov, og læren havde forståelse for enkelt flytning af lektionen.

Henrik Kirk, NCC


Flere udtalelser fra kursister