Kontakt os

Online engelskkursus via Skype eller Microsoft Teams

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning via Skype eller Teams i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus via Skype eller Microsoft Teams

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig undervisning med fysisk fremmøde hvis det ønskes. Undervisningstider aftales mellem dig og engelskunderviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Fakta om kurset
  • Eneundervisning online via Skype eller Microsoft Teams
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig undervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Free Logitech Headset

NYT!

Få et gratis headset ved bestilling af minimum 10 timer.
Super godt at få viden om vendinger, grammatik etc. ved mailskrivning. Jeg vil håbe, at der i fremtiden vil kunne tilbydes flere engelskkurser for TAP'er - grammatik, sprog etc. Fantastisk grundig og velforberedt underviser, der ramte plet mht. målgruppens behov.

Anonym


The level of most participants was lower than expected, but the teacher compensated well and offered individual feedback to enable me to reach my own learning goals. Well done, I will recommend the course.

Tanja, SDU


Da jeg startede, var jeg utrolig usikker i mit engelsk da det var meget lang tid siden, at jeg havde brugt det. Men Underviser har været sådan en sød og dygtig underviser, så der gik ikke lang tid før jeg blev helt tryg ved hende, og derfor begyndte at tale. Nu efter kurset er jeg helt tryg ved at bruge det - og dette vil helt sikkert hjælpe mig i et kommende job, rejse m.v. Jeg vil varmt anbefale International Communication og Underviser til andre. Tak for et rigtig godt kursus.

Karina Nielsen, Privat


This course was exactly what I needed in order to improve my writing. Additionally, I got clear directions and recommendations on how to make further progress on my own. Thank you!

Søren, SDU


Jeg var mega nervøs første gang, jeg skulle til engelsk undervisning. I løbet af få minutter fik jeg en ro og tro på, at det her skulle blive godt. Super dygtig underviser, jeg har lært meget af, og har haft nogle hyggelige timer med. Man er ikke bange for at fejle i hans selskab, og det er rart :-) Meget tilfreds!

Anonym


Fremragende lærerinde!

Lars Kehlet, ITU


Underviser er en af de mest fantastiske lærer jeg har mødt. Han var rolig og man var ikke nervøs for at sige tingene forkert. Stor ros til ham.

Senia Bahn, Aarhus Universitet


Flere udtalelser fra kursister