Kontakt os

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning Via Skype or Zoom eller Zoom Teams i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams


Fakta om kurset
  • Eneundervisning online Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig engelskundervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års engelskundervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet, lige fra planlægning til selve gennemførelsen. Underviser er yderst kompetent, og han har en fantastisk evne til at gennemføre en afslappende og samtidig professionel undervisning. Underviser var særlig god til, at finde opgaver og cases der var relevante lige præcis for min jobfunktion. Stor ros herfra :-)

Jeanne Culmsee, Konica Minolta


The teacher is the most patient, interactive, and inspiring teacher whom I had ever met. I like his teaching style where the specific examples and guidance were always given. Last but not the least, special thanks go to Dorte Matthews's organization of this wonderful course. Thanks again.

Xiaofeng, SDU


Wonderful course! I enjoyed the emphasis on 'self help' methods, e.g. reflective reading, writing guides and online dictionaries, which I can use as a resource in the future. I feel I gained new ways to improve my English independently.

Merja, SDU


Jeg er meget tilfreds med jeres kursusforløb. Det var præcis det jeg har haft brug for, for at komme i gang igen med Engelsk. Læren var meget professionel, venlig og hørte efter, hvad man havde brug for.

Anonym


Et fint tilpasset kursusforløb, med en engageret underviser. Humor fyldte også en del - så foruden at lære noget - så var der også motion til smile-hullerne :-)

Bernt, Syddansk Universitet


Underviser gør alt for at individualisere undervisningen og tage udgangspunkt i dine personlige behov og ønsker.

Karin Johansen, Roskilde og Køge Sygehus


Inspiring teacher, excellent study system

Marco Santi, KHPT


Flere udtalelser fra kursister