Kontakt os

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning Via Skype or Zoom eller Zoom Teams i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams


Fakta om kurset
  • Eneundervisning online Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig engelskundervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års engelskundervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Underviseren er en særdeles dygtig underviser, der via bl . a . positiv psykologi er fuldt bevidst om at bibringe den studerende confidence, hvilket anses som særdeles positivt . Underviser er endvidere god til at skabe et trygt og rart læringsrum, hvorved det bliver lidt lettere at passere sin egen comfortzone .

Claus Roost-Ørsnæs, Privat


I found this course really helpful for improving my academic writing skills.

Zhi, SDU


Underviser er en fantastisk underviser! Fleksibiliteten i undervisningen, tiderne vi mødtes på, ja selv den fysiske Lokation vi mødtes var altid fleksibel. "Skræddersyet" undervisning og materiale, tilpasset mine behov og niveau. Underviser har været utrolig dygtig til at finde mit niveau og hjælpe mig med de aktuelle problemstillinger / ønsker jeg havde til forbedringerne i mit engelsk. Jeg kan kun anbefale IC til andre der ønsker at forbedre såvel engelsk tale, skrift og forståelse. Samt både grammatisk og især Business engelsk!

Kim Schmeltz, GroupM Denmark


Da jeg startede, var jeg utrolig usikker i mit engelsk da det var meget lang tid siden, at jeg havde brugt det. Men Underviser har været sådan en sød og dygtig underviser, så der gik ikke lang tid før jeg blev helt tryg ved hende, og derfor begyndte at tale. Nu efter kurset er jeg helt tryg ved at bruge det - og dette vil helt sikkert hjælpe mig i et kommende job, rejse m.v. Jeg vil varmt anbefale International Communication og Underviser til andre. Tak for et rigtig godt kursus.

Karina Nielsen, Privat


På vores hold var vi en del med forskellige niveauer. Underviser var super dynamisk og fleksibel i forhold til løbende, at tilpasse undervisningsmateriale og undervisnings metode til det behov der passede bedst til den enkelte.

Peter Mikkelsen, Danske Commodities


Underviser er imødekommende, hun får kursisten til at snakke, og hvor hun løbende evaluere mine engelsk kundskaber, og det er på basis niveau. Kan varmt anbefale one to one sessions.

Henrik Tovgaard, Billund Airport A/S


Underviser er en god underviser med et godt humør - selv efter en lang arbejdsdag. God til at lære fra sig og have materiale klar som er relevant i forhold til det job jeg har.

Torben Roll, Aurora


Flere udtalelser fra kursister