Kontakt os

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning Via Skype or Zoom eller Zoom Teams i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams


Fakta om kurset
  • Eneundervisning online Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig engelskundervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års engelskundervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Jeg er meget tilfreds. For mig har kurset handlet om at blive mere tryg, når jeg taler engelsk og ikke være bange for at fejle. Jeg kan stadig blive væsentlig bedre, men det kræver mere af mig selv. Jeg regner at få et refresher kursus på et eller andet tidspunkt, når der bliver mere tid. Men summa summarum, jeg har været så glad for Underviser, netop fordi jeg føler sig tryg og godt tilpas i hendes selskab.

Sidsel Flader Skov, Privat


Jeg har oplevet en toptunet og professionel vejledning og utrolig hjælpsomhed fra starten af, hvor jeg har kontaktet jer. Undervisningen var helt i top og underviseren har ligeledes været toptunet og professionel. Jeg anbefaler jer gerne.

Bente Andersen, Privat


Jeg er meget taknemmelig for at have fået Underviser som lærer. Hun har virkelig forstået mine behov for at lære at tale engelsk. Hun er super dygtig til at lære fra sig. Annette

Annette Larsen, Roskilde Hudklinik


Meget anerkendende og dygtig underviser. Hurtig til at få øje på vores potentialer og forbedringsmuligheder. De forskellige 'fif' vedr. det talte engelske sprog var i mange tilfælde nye for mig, og jeg føler at jeg lærte meget.

Sara Lehn, Holbæk Sygehus


The teacher is an excellent pedagogue and knows how to adapt to the necessities of the student with ease.

Alfonso, SDU


Jeg synes underviseren gjorde et rigtig fint stykke arbejde. Han satte sig godt ind i de processer vi arbejder med her på fabrikken så vi kunne få mest muligt ud af kursuset. Der blev arbejdet seriøst og jeg fik absolut det ud af det jeg ønskede.

Morten Lund Jensen, Aalborg Portland


Jeg har fået genopfrisket og højnet mit engelsk niveau . Det har givet utrolig meget selvtillid i min hverdag . Undervisningen var en perfekt blanding af business English og hverdags - snak!Jeg kan varmt anbefale kurset til alle!

Tina Lindegaard, CAPNOVA A/S


Flere udtalelser fra kursister