Kontakt os

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams

Online engelskkursus, uanset hvor du befinder dig!

Vi tilbyder eneundervisning Via Skype or Zoom eller Zoom Teams i det engelske sprog for erhverv og private. Fjernundervisningen foregår online og kan derfor foregå, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse.

- Vi igangsætter online engelskkurser fra dag til dag!

Online engelskkursus Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams


Fakta om kurset
  • Eneundervisning online Via Skype eller Zoom eller Microsoft Teams
  • Kurset skræddersys i samarbejde mellem dig og underviser efter dine ønsker og behov
  • Online engelsk sprogtest uden beregning
  • Planlægningsmøde er uden beregning
  • Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  • Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  • IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette engelskunderviser
På det første uforpligtende møde med underviser fastlægges niveau og indhold efter behov og ønsker. Der bliver forventningsafstemt, og du kan afgøre om kurset og underviseren er noget for dig. Denne service yder IC, da det er altafgørende for et succesfuldt undervisningsforløb at kursusindhold og kemien med underviser fungerer.

Indholdet skræddersys til dig og kan evt. kombineres med almindelig engelskundervisning med fysisk fremmøde. Undervisningstider aftales mellem dig og underviser – det eneste krav til dig er en stabil internetforbindelse.

Vores undervisere
International Communication benytter sig udelukkende af sprogundervisere, som er højtuddannede og har mange års engelskundervisningserfaring. Alle instruktører hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som engelsk sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Min egen forberedelse kunne absolut have været bedre til de forskellige sessions. Underviser har været meget sød, god og forstående for mit arbejdspres og prioriteringer og givet mig super undervisning på trods af dette.

Lene Husted Ørnø, Danske Diakonhjem


En rigtig god oplevelse, med en professionel underviser og et godt undervisningsmateriale.

Anonym


Underviseren var rigtig god, og jeg synes at udbyttet har været stor. Jeg er kommet på bedre grammatisk kurs, er begyndt at læse og bruge mere tid på ens mails. Man kan kun blive engageret, når ens lærer også er det.

Henrik Krogh, SDU IT-service


Undervisningen var varierende og emnerne var tilpasset vores gruppes behov. Fantastisk vidende underviser, der også formåede at skabe en god stemning og sørgede for at alle kom til orde. Perfekte små sproglige tilrettevisninger undervejs til de der var sprogligt velfunderede. Underviseren kan varmt anbefales til alle der ønsker at forbedre deres sprogkundskaber.

Ellinor, Syddansk Universitet


Kurset blev tilpasset mine behov, det gav stor værdi!

Arne Poulsen, Danske Commodities


I really enjoyed the entire course. I solved some doubts and now I have tips and materials to help me. The teacher is a very nice person and has a lot of knowledge.

Roberto, SDU


Jeg har været yderst tilfreds med underviseren - hun er altid super velforberedt og en fornøjelse at konversere med.

Louise Hegner, North Media A/S


Flere udtalelser fra kursister