Jobplan - Engelskkursus for Ledige


Jobplan - Engelskkursus for Ledige:
Kurset er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer i udlandet eller generelt har behov for at højne niveauet.
I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelig mål. Jobplan - Engelskkursus for Ledige

Planlægningsmøde og den rette underviser:
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere:
IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde undervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?:
IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

The teacher is a great teacher. He explains everything in a very easy and understandable way and he is always available for questions.

Jesus-Adrian, SDU


Kurset blev tilpasset mine behov, det gav stor værdi!

Arne Poulsen, Danske Commodities


Det har været en positiv oplevelse lige fra start. Det at finde en lærer, håndteringen af Jobcenteret, hvor jeg som studerende ikke har været involveret, men alt har fungeret perfekt. Læren har formået at finde de rette områder at undervise på, vil bestemt anbefale jer til andre hvis det bliver aktuelt.

Allan Wad Johansen


Underviser har været en virkelig god underviser. Har været imponeret over hendes evne til at forstå og identificere mine "svagheder" og planlægge indholdet herefter. Kurset har været meget lærerigt!

Sabrina Iversen, Kirk Larsen & Ascanius


Tilrettelæggelsen af "en til en" undervisning har været et unik mulighed for at underviseren kunne tilrettelægge undervisningen den imødekom mine behov/udfordringer. Det har han gjort på særdeles kvalificeret vis, så jeg nu kan arbejde målrettet videre med at forbedre mit skriftlige engelsk. Jeg vil til en hver tid anbefale kurset. De 3x2 timer har gjort en betydningsfuld og væsentlig forskel.

Hanne, Klinisk Institut, SDU


I truly enjoyed working with the teacher, she is patient (when needed) and persistent.

Søren, SDU


Jeg vil bare sige, at jeg føler at jeg har rykket mig, meget mere end jeg kunne håbe:-) Stor tak til Underviser.

Kim Larsen, Jungheinrich Danmark A/S


Flere udtalelser fra kursister