FAQ

Vi starter kurser op fra dag til dag.
Vi tilbyder et uforpligtende møde med underviser, hvor du får mulighed for at sætte præg på kursets indhold, struktur samt fortælle om dine forventninger og mål med kurset. Ud fra dit nuværende niveau og målet med kurset, vil underviser udarbejde en kompetenceafklaring og en undervisningsplan.
IC har en online mulitiple-choice test som vil tage max. 45 minutter. Vi anbefaler, at du tager testen inden et planlægningsmøde med underviser.
Vi skræddersyr kurset helt efter dine ønsker, behov og mål.
International Communication vil gerne tilbyde dig privatundervisning på enten din arbejdsplads, hjemme hos dig privat eller i et af vores lokaler. IC tilbyder undervisning i hele Danmark og har lokaler i de fleste større byer. Vi tilbyder også kurser online Via Skype or Zoom / Teams / Zoom, som er samme koncept som eneundervisning (møde i virkeligheden).
Vores undervisere vil altid spørge dig, hvor meget tid du har til hjemmearbejde. Det er op til dig, hvor meget tid du har, men vi anbefaler mindst en times hjemmearbejde mellem undervisningen.
Du har dit kursus til rådighed i 18 måneder. Du ringer til hovedkontoret eller snakker med din underviser.
Der er ikke en aldersgrænse for, hvor gammel du skal være.
De fleste bruger mellem 2-6 timer om ugen.
Vi tilbyder både indfødte og danske undervisere.
Ja, du får et kursusbevis med din karakter, når du har afsluttet kurset. IC benytter CEF-skalaen (European Framework), som er anerkendt i hele Europa.
Vi vil meget gerne have du ringer / skriver til os, og vi kan lave en kompetenceafklaring af dine ønsker og behov. Efterfølgende vil vi sende dig et målrettet tilbud.