Lidt om os

International Communication - eller IC som vi og vores trofaste kunder altid omtaler det – blev etableret i 2005 af CEO Dorte Matthews. Vores mission var og er at skabe bedre kommunikation mellem mennesker internationalt, og som vision satte vi os for at blive den dygtigste landsdækkende sprogvirksomhed og foretrukne leverandør af sprogkurser i Danmark. Det mener mange af vores tilfredse kunder, at vi allerede har opnået, men vi vil altid gerne gøre tingene lidt bedre, så vi arbejder videre med vores vision.

Kerneprodukterne hos IC er alle typer kommunikationskurser:


Vi har mere end 200 undervisere tilknyttet IC, og vi er stolte af deres kompetencer, deres loyalitet og engagement. Vores kursister melder regelmæssigt tilbage til os, at de kan mærke den glæde og engagement, der skinner igennem undervisningen.

Alle kurser kvalitetssikres gennem kursusevaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning. Det er vigtigt for os, at vores kursister er tilfredse, og vi er altid lydhør overfor nye ideer og forbedringer. Når kurset er slut, udsteder IC kursusbevis til den enkelte kursist – vi benytter os af den internationalt anerkendte CEF-skala (Common European Framework)

Kunderne hos IC er store og små private og offentlige virksomheder inden for alle brancher i Danmark. Derudover har vi et bredt samarbejde med jobcentre i hele landet og et stort antal private kursister. IC kan glæde sig over vedvarende samarbejdsaftaler med store koncerner og førende universiteter flere steder i Danmark.

IC er kendt for at yde kundeservice og rådgivning på et højt niveau - både før, under og efter et kursus. Vi kalder det indledende kompetenceafklaring i forbindelse med vores kurser, og vi anser det for noget af det vigtigste i forbindelse med at vælge det rette kursus. Eksisterer det rette kursus ikke allerede, så skaber vi det til kunden.

Hos IC elsker vi vores arbejde, og vi formidler gerne denne glæde videre sammen med vores mange kompetencer.Dorte Matthews
CEO
International Communication A/S