Lidt om os

Ideen til International Communication kom, da Dorte Matthews i starten af 00’erne vendte hjem til Danmark efter at have boet en årrække i England. Missionen var dengang at skabe bedre kommunikation mellem mennesker, for når vi taler samme sprog, skaber vi forståelse og relationer.

Hos os er service ensbetydende med, at dit behov bliver opfyldt nemt og hurtigt. Du skal hverken vente længe eller stå med koordineringen selv, for det klarer vi, og vores kurser kan starte op fra dag til dag. Vi oplever ofte at få folk i røret, der skal have arrangeret et sprogkursus hurtigt, og de har ikke tid til at følge den almene undervisning, der ikke er målrettet dem. Det er med stor glæde og tilfredsstillelse, at vi møder sådanne behov.

Efter at være startet som specialister i præsentationsteknik og managementkurser, tilbyder vi i dag alle former for kommunikationskurser. Fra begyndersprog for ivrige turister til fængende forretningssprog til akademisk tekstskrivning og præsentation. Vi har mere end 200 dygtige undervisere tilknyttet, og vi er stolte af deres kompetencer, loyalitet og engagement. Vi elsker simpelthen, når vi hører tilbage fra kursisterne, at der dagligt skabes trygge og gode relationer med underviserne. Det er fundamentet for at lære nyt effektivt og hurtigt.

Om du er fra en lille eller stor virksomhed eller ønsker et kursus i privat regi, så står vi klar til at hjælpe dig med at nå dine mål. Vi tilbyder skræddersyede kurser inden for alle brancher, og vi har vedvarende samarbejdsaftaler med jobcentre, store koncerner og universiteter.

Med mange år på bagen er vi i dag kendt for at yde kompetent kundeservice og rådgivning både før, under og efter et kursus. Det fleksible element er en klar værdi hos os, så eksisterer det rette kursus ikke, så skaber vi det til dig.

Følg os på LinkedIn eller kontakt os på kontoret – vi sidder klar til at hjælpe dig med dine sproglige mål.Dorte Matthews
CEO