Testimonials Testimonials
Jeg er særdeles tilfreds med forløbet indtil nu. Jeg oplever underviser som en meget professionel og dygtig underviser. Hun formår at lave indlæring på en naturlig og fleksibel måde som afspejler min situation og mine behov. Hun er desuden en meget venlig, åben og hjertlig person. Jeg er altid i rigtig godt humør når jeg har været til undervisning med hende. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet.

Bjarne Aarup
EG
Har deltaget i tysk kursus, og jeg kan kun sige at undervisningen og planlægningen har været over forventning

Alis Klærke
TDC
Underviser er den bedste engelsklærer jeg nogensinde har haft. Hun får folk til at føle sig trygge,og dermed får folk mod til at tale, hvilket er super godt! 6 ud af 6 stjerner til hende!

Pernille Hasselsteen
SDU
Det har været et super godt engelskkursus med en meget kompetent lærer, som har givet mig en masse, bl.a. troen på at " jeg godt kan " . Det har været tilrettelagt efter mine kvalifikationer og behov. Jeg har allerede anbefalet jer til andre og vil også gøre det fremover. Med venlig hilsen

Lene Mangor Olsen
Privat
Fra beslutning til handling og det at komme i gang skete indenfor 2 uger - hurtig igangsættelse. God til at bedømme niveau og oplyse om aktuelt materiale til videre brug. From decision to action and the point to start happened in 2 weeks time. Good to judge the level and inform about actual materiel for use in the future.

Majlis Schønberg
Global Flowers A/S
Vores instruktør er en meget pædagogisk underviser og god til at forklare, hvilket er alfa og omega for udbyttet at tyskkurset.

Liza Toftbjerg
Indasia A/S
Engelsk kurset har været et rigtig godt forløb. Underviser er meget engageret og dygtig. Jeg har følt mig meget velkommen hver gang. Lektionerne har været på 2 timer pr. gang og det har været rigtigt godt for mig. Efter hver lektion har jeg følt mig godt udfordret og særdeles veltilpas. Mit engelsk niveau og selvtillid er blevet klart forbedret. Tak for denne gang.

Finn Heise
Falck Danmark A/S
Do you have any comments about any aspects of the course?: The English course is excellent, especially because of its ability to attend my demands as student with high flexibility and agility. I appreciate my teacher – the instructor is very well prepared, always responding promptly to my needs during and after class. In case of making suggestions, I will be happy with more tips of how I can reinforce the learning process at home, apart from the written exercises.

Júlia Machado de Carvalho
Aarhus University
Underviser er meget professionel og en super dygtig engelskunderviser. Man bliver udfordret tilpas, hvilket er motiverende.

Allan Bøgh
Nomeco A/S
Et fantastisk intensivt kursusforløb med en utrolig sød og kompetent lærer. Jeg har lært rigtig meget på kort tid og glæder mig til at bruge det tyske sprog i fremtiden. Materialevalget har virkelig gjort forskellen, perfekt sammensat.

Heidi Berthelsen
Privat
Jeg har kun rosende ord at sige om underviser, som var utrolig dygtig til at aflæse mine behov. Hvilke gjorde, at jeg har fået maksimalt ud af mit engelskkursus.

Anita Gammelmark
Einar Willumsen A/S
Det har været et meget vellykket engelskkursus for mig. Det var meget professionelt lige fra starten, da jeg ringede for at høre nærmere om hvilke muligheder jeg havde. Der blev spurgt ind til mit behov og kort tid efter modtog jeg en mail, hvor et eventuelt forløb for mig var skitseret. Jeg har modtaget 30 timer engelsk og har været tilfreds med undervisningen under hele forløbet. Jeg har stor ros til min engelskunderviser som er en yderst kompetent underviser og samtidig er hun meget imødekommende og tillidsfuld, og jeg har følt mig rigtig godt tilpas i hendes selskab under hele forløbet.

June Mortensen
SKAT
Jeg har haft fornøjelsen at samarbejde med International Communication, i bestræbelsen på at opnå et mere flydende engelsk. Jeg ledte lidt for meget efter ordene, og sætninger blev derfor afbrudt på en uhensigsmæssig måde. Mit mål var en jobsamtale der skulle foregå på engelsk. Underviser er en meget kyndig person, der udover det sproglige er en meget varm og forstående person. Hun sætter sig grundigt ind i dit niveau og dit mål - og så kører det bare - på kursistens betingelser. Skulle jeg få brug for det, kommer jeg helt sikkert tilbage! Venligst

Christian Dreyer
Privat
Har været meget tilfreds med dette kursus. Min underviser fremstod meget professionel og undervisningen var helt igennem planlagt og tilrettet præcis mine behov. En super personlighed. En enormt dygtig mand. Et fantastisk forløb, som jeg klart kan anbefale til andre der ønsker denne form for undervisning.

Johnny C. Hansen
Privat
Kære International Communication Jeg har været yderst tilfreds med mit kursus i engelsk! Instruktøren er en meget professionel og dygtig underviser og meget behagelig at være i selskab med - hvilket er vigtigt i sådan en ene-undervisnings situation. Hun mødte mig, hvor jeg var, og det var så derfra vi arbejdede. Min største udfordring var det talte sprog. Jeg kan virkelig mærke, at jeg har rykket mig under dette forløb - jeg er ikke længere blokeret for at tale engelsk og har fået udvidet mit ordforråd samt fået skik på grammatikken. Jeg har også fået grundig vejledning i, hvordan jeg kan arbejde videre med det engelske sprog på egen hånd. Et formidabelt kursus og en formidabel underviser. Jeg kommer bestemt til at savne undervisningen! De bedste hilsner

Kamilla Krause Kristensen
Privat
Underviser tilrettelægger løbende engelskundervisningen, så den er målrettet vores ønsker og behov og er meget åben overfor vores konkrete ønsker til undervisningen. Jeg er således meget tilfreds med kursusforløbet.

Inge Rønberg
Søværnets Operative Kommando
Kursus i intensiv Engelsk 30 timer. Var en god oplevelse og et meget intensivt kursus med en meget velforberedt lærer. Vi kom langt omkring og fik talt en masse engelsk. Kursuset har givet mig et god fundament til at kommer videre i min job situation.

Søren Juul Nerenst
Privat
Super kursus, hvor læreren var meget fleksibel og tog hensyn til kursisters behov. Det var mit bedste engelsk kursus, hvor jeg lærte rigtig meget på kort tid. Hvis jeg får muligheden, vil jeg forsætte med at lære engelsk gennem International Communication :-)

Aneta Gozdan-Møller
Privat
Super god service og infomation fra deres hovedkontor. Engelskunderviseren var super dygtig, god menneskelig forståelse og han havde lagt et super forløb som passende til mig. Kort sagt jeg var meget tilfreds.

Michael Hansen
Privat
Jeg er yderst tilfreds med kurset og min engelskunderviser, som er en formidabel lærer der formår at skabe et trygt læringsrum, hvor man ikke har problemer med at kludre i det. Han er god til at motivere og er åben overfor de behov jeg som elev har - skriftligt, mundtligt og grammatisk. Er der noget han ikke kan forklare undersøger han og man får svar senest næste gang vi ses. Tusind tak for en god oplevelse.

Bente Guldager
Hjemmeværnsskolen
Jeg har været meget tilfreds med min tyskundervisning og det udbytte jeg har fået ud af det. Der er en seriøsitet og professionalisme, som giver følelesen af, at netop din læring er vigtig. Jeg har lært rigtig meget - mere end jeg havde turde håbe på. Tak :)

Trine Henriksen
Privat
Synes underviser er rigtig god til at finde materiale og finde ud af hvor der skal sættes ind, så jeg hurtigt bliver bedre til Engelsk. Hun har været rigtig god til at se, at jeg har brug for at hun styrer undervisningen.

Annette Gade
Privat
Jeg har absolut fået meget ud af svenskundervisningen med underviser. Han har lagt stor vægt på at give mig kulturel og historisk forståelse af det svenske, samtidig med at der har været gennemgået tekster af meget forskellig sværhedsgrad. Han er super ambitiøs og en virkelig god inspirator, der forstår at rette ind, hvis jeg viser interesse for et område.

Lene Rosengaard
Privat
Mit engelskkursus har været en fornøjelse, og underviser har været utrolig fleksibel i en stresset hverdag. Hun formåede at holde styr på tingene og var utrolig hjælpsom.

Johnny Kolding
Jotun Danmark A/S
God og fleksibel undervisning, der i høj grad modsvarede både mine forventninger og mit faglige niveau. Utrolig imødekommende underviser med et stort hjerte.

Martin Nordrup Andersen
Privat
En rigtig god underviser, som lyttede meget til mine behov for en update af mine engelsk kundskaber.

Bent Herlevsen
Privat
Alle har været yderst imødekommende og venlige. Det være sig fra administrationens side og de to undervisere jeg har haft. Det er meget lærerigt med 1 til 1 undervisning i engelsk, men også meget krævende, fordi man er på i den fulde undervisningstid. Jeg har været meget tilfreds.

Hanne Christensen
Privat
Jeg synes det var et rigtigt godt kursus, der levede fuldstændig op til mine forventninger. Underviseren var god til at "fange" de steder der skulle sættes ind - både grammatisk og med hensyn til udtale. Fremover vil jeg glæde mig til at bruge mit nyerhvervede engelsk. Han er desuden engageret og meget behagelig. Jeg kan varmt anbefale et kursus hos jer. Tak for et godt kursus.

Anonym
International Communication skal have den ros, at I netop har en underviser som er så dygtig i jeres stab. Hun er top professionel , ved han hun taler om, kan kulturer fra andre lande, og lytter meget interessant på hvordan Danmark fungerer. Der blev givet hjemmeopgaver, hvor man havde mulighed for at finde dagligdagens udtryk

Tanja Weische
Wieland Scandinavia A/S
Kommentarer og/eller spørgsmål: Meget fint selv at kunne få tilpasset undervisningsbehov i italiensk efter de metoder, der virker bedst for mig. Min lærer er meget behagelig og motiverende at arbejde med.

Mette Sivertsen
Privat
Rigtig god variation i spanskundervisningen, som får os rundt i de forskellige afkroge og tvinger os ud i situationer, hvor vi skal bruge sproget spontant og må gribe efter det, vi har (ordforråd,etc.). Tempo og fremdrift også rigtig fint.

Rikke Thea Fabricius-Rømer
Targano A/S
Kan kun sige noget positivt om bade kurset og læreren. Det passer perfekt til mit niveau, og mine evner. Jeg kunne meget hurtigt mærke en forbedring I både tale og skrift. Kan varmt anbefale sprogtræning hos International Communication. Det foregår på et meget "modern" niveau, og man lære ikke kun sprog, men også kommunikation og etikette. Kurset får mig til at ville lære mere tysk.

Kristian Harloff
Privat
Det har være en rigtig god oplevelse at tage kontakt til kontoret ved International Communication i Glostrup - meget fin modtagelse, relevante informationer og hurtig behandling af papirer så undervisningen kunne komme i gang i løbet af få dage. Selve undervisningen er over al forventning. Underviser er en meget dygtig underviser og undervisningen er tilrettelagt så den er aktuel og relevant i forhold til mine behov og ønsker - og så er der lagt op til dialog/undervisning vedr. emner, der er interessante for mig. Jeg kunne ikke ønske mig det bedre.

Henriette Jørgensen
Privat
I just want to say a huge thank you to the teacher. She is brilliant at teaching English. Every lesson I was highly motivated and looked forward to the next one. All the necessary aspects , i.e. reading, writing, listening and speaking were involved in the lesson. I especially enjoyed reading the book "Neither her nor there" by Bill Bryson and listening listening to BBC news and NPR news. Besides, my vocabulary has become more varied and sophisticated, as I have practised it a lot with the teacher. Kind Regards,

Olga Vaitilioniene
Privat
Kurset Svenska har været rigtig godt, og vi føler os godt rustet til at bruge Svensk i virksomheden. Kurset har været meget fleksibelt og vi er hele tiden blevet spurgt om vores ønsker og kurset er blevet tilpasset os gennem forløbet.

"Anonym"
Finn havde en fantastisk evne til at få mig til at åbne op og ikke være genert, hvilket gjorde at jeg kunne mærke fremskridt meget hurtigt. Han formåede også at finde emner, som var interessante, så det gik nemmere med at få læst "så meget stof som muligt" på kort tid. En meget engageret og pligtopfyldende lærer, som var her til tiden hver gang. Bedste anbefalinger herfra.

Helle Nordlund Jensen
Business Kolding Institute A/S
.: Som en naturlig del af et jobskifte fra salg i Danmark til salg i udlandet har jeg gennemført et 30 timers engelsk kursus med stor succes. Engageret underviser og materialer der er taget ud fra mine behov og min dagligdag. Med venlig hilsen

Peter Ahlmann
Washtec A/S
Underviser har et dejligt væsen,er sød og meget lyttende, hun tilrettelægger engelskundervisningen 100% efter mine ønsker. Hun skal have topkarakter herfra :-)

Mikael Christensen
TDC
Jeg har været rigtig glad for min franskundervisning. Underviser har været med til at motivere mig og til at få mest muligt ud af dette kursus. Hun har altid været glad og positiv og kommet med sjove, interessante inputs til undervisningen. Hun er rigtig god til at forme en lærerig og differensieret undervisningen og desuden gjort det spædende og brugbart i forhold til egne interesser og mål.

Helle Nymann
Privat
Underviser er meget dygtig til at få os alle med i undervisningen, hvor vi er igang uafbrudt i 2½ time pr. undervisningsdag. Vi taler engelsk, lytter til engelsk læser engelsk og lærer grammatik. Jeg er yderst tilfreds med undervisningen og er allerede nu meget bedre til at deltage i en samtale på engelsk. På telefonen er jeg også på det der hedder "engelskslusen" og her er jeg allerede blevet meget bedre både til at forstå og tale engelsk. Med venlig hilsen

Jørgen Olander
Skat
Jeg har nydt og glædet mig til spanskundervisningen, fordi instruktøren er en dygtig og engageret lærer, der udover at benytte relevant undervisningsmateriale også har lyttet og observeret I forhold til mine personlige mangler og behov. Jeg anbefaler International Communication meget højt.

Ulla Pallesen
Privat
Meget god engelskunderviser - der har fokus på eleven. Både at eleven lærer noget og at stemningen er behagelig og afslappet. Helt i top.

Ole Romby Larsen
Skamol A/S
Deltageren var min søn Daniel på 12, som var glad for instruktørens danskundervisning. Hun lytter og forstår deltagerens situation. Hun var hurtig til at fastslå, hvor Daniels niveau lå. Daniel er dansk/ russisk og kommunikationen foregik på engelsk/ dansk. Vi er fuldt tilfredse med resultatet. Med venlig hilsen

Kristian Lyhne
Privat
Jeg er meget tilfreds med planlægning og gennemførelse af min svenskundervisning. Underviser er yderst positiv indstillet og der bliver taget højde for mine kvalifikationer og mit behov. Med vänlig hälsning

Jan Holst
PLUS A/S
Jeg har nu afsluttet et intensivt fransk kursus i handelssprog og det var super godt. Det er i hvert fald noget jeg kommer til at bruge i mit nye job. Tak for hjælpen :-)

Rikke Ansbjerg
Privat
Jeg har gennemgået et enekursus i kommunikation på højt plan. Vi har diskuteret og analyseret nye emner hver uge og i det hele taget vendt alt, hvad der faldt os ind. Mit mål har først og fremmest været at opnå en bedre lyd. Det er helt sikkert lykkedes, da jeg i min dagligdag får meget fin feed back på min udvikling. Jeg har også sigtet mod at få et passivt ordforråd til at blive aktivt, og jeg har haft for mål at udvide mit allerede rimelige ordforråd. Dette mål er også nået. Jeg bevæger mig i dag meget friere rundt mellem mine egne elever, når jeg underviser i gymnasiet. Derudover har jeg fået forstærket min almenviden inden for diverse emner og har fået mulighed for at diskutere fortolkning og filosofi på højt plan. Underviser har været en fantastisk lærer, der ikke blot har hjulpet mig til at nå mine mål, men også har inspireret mig til mit daglige arbejde i gymnasiet. Venlig hilsen

Hanne Mygind
Slagelse Gymnasium
Underviser er meget venlig, imødekommende og dygtig.

Torben Lykkegaard
Privat
Jeg har været meget glad for den varierede og kvalificerede undervisning, som underviser har stået for. Vi har haft et super ping/pong samarbejde omkring kurset. Meget relevante opgaver i forhold til mit behov. Jeg har lært SÅ meget og er ikke længere bange for at snakke engelsk :-) Hvis jeg en dag skulle få brug for endnu et "brush-up" kursus i engelsk, så vil jeg håbe det bliver underviser, da hun er en fantastisk underviser og en fantastisk person. 1000 tak for gode undervisningstimer herfra.

Kh Karen K. Rasmussen
Næstved Kommune
Mit ønske er at blive bedre til det grammetiske og få et større ordforråd på engelsk. Underviser fandt meget hurtigt ud af, hvad jeg skulle fokusere/øve på, som jeg kan bruge i min hverdag på arbejdet. Noget jeg skulle have tænkt på for mange år siden! Birgitte Jensen COWI A/S

Birgitte Jensen
COWI A/S
Jeg syntes kurset kører rigtig godt, og jeg føler, at jeg allerede nu er kommet et godt stykke videre og er blevet mere sikker i min kommunikation på engelsk. Jeg glæder mig meget hver gang jeg skal på kursus. Underviser er sød, dygtig og meget nem at tale med. Mange hilsner

Mona Høllund Møller Nielsen
TDC Pensionskasse
Jeg vil varmt anbefale et kursus hos International Communication til alle der trænger til at opfriske eller forbedre deres sprogkundskaber. Underviser formåede med sin positive personlighed at få en god dialog igang. Jeg fornemmede, at underviser meget hurtigt blev bevidst over mine svagheder i engelsk og hvor jeg primært havde behov for forbedringer og tilpassede efterfølgende undervisningen. Jeg havde 30 timers eneundervisning med underviser og jeg har fået en større selvtillid til at benytte engelsk i forbindelse med mit arbejde,- hvilket udelukkende kan tilskrives underviser .

Michael Kirkfeldt
Trafik og Veje Aarhus Kommune
Jeg vil varmt anbefale et kursus hos International Communication til alle der trænger til at opfriske eller forbedre deres sprogkundskaber.

Mette Enevoldsen
Danske Bank
Undervisningen i tysk var tilrettelagt ud fra praksiscases og blev løbende justeret, så den passede perfekt til mine behov. Helt klart det mest effektive, professionelle og relevante undervisningsforløb jeg har deltaget i.

Jakob Jensen
Ikast Etiket A/S
Jeg har netop afsluttet 30-timers engelsk kursus hos International Communication. Det er mange år siden, jeg sidst har gået i skole, så jeg kan klart anbefale ene-timer, hvor man ikke kan sidde og "gemme sig". Mit business engelsk er blevet frisket op, og jeg føler mig langt bedre rustet til ubesværet at kommunikere med alle mine udenlandske kollegaer. Stor ros til underviser for hendes tålmodighed og gode humør. Meget professionel og altid velforberedt. De bedste anbefalinger til hende og International Communication.

Anonym
Louise Rosenberg skal have stor ros for at have tilrettelagt undervisningen med gode, sjove og relevante aktiviterer, så jeg som kursusdeltager har deltaget aktivt i undervisningen. Samtidig har hjemmearbejdet har været meget overskueligt. Jeg har fået stort udbytte af undervisningen og bruger den nye viden aktivt i mit daglige arbejde.

Marianne Ernlund
Dagstudieadministrationen, Syddansk Universitet
Kommentarer og/eller spørgsmål: Det er et helt fantastisk fransk kursus - og det går over al forventning! Underviser er rigtig god til at tilrettelægge undervisningen helt efter mine behov, og de opgaver, jeg får, er spændende at lave! Jeg laver både oversættelser fra dansk/fransk og fransk/dansk. Derudover er der relevante grammatiske øvelser, udenadslære af franske gloser, og underviser har endda fundet små franske filmklip, som vi så snakker om. Vi mødes ca. 2 timer hver gang, og hele undervisningen foregår på fransk. underviser er utrolig dygtig og effektiv, og han har en super god energi - er altid smilende, positiv og tålmodig ;)

Heidi Clausen
Velux - Skærbæk Bygningsindustri A/S
Yderst kompetent rådgivning fra hovedkontorets side og stor fleksibilitet i forhold til valg af underviser. Og underviseren, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger og vil helt sikkert benytte International Communication, hvis jeg på et tidspunkt skulle få brug for yderligere undervisning.

Susanne Bouman
Finansiel Stabilitet
Der har været en god stemning på kurset. Underviseren har været god til at tilpasse sin undervisning til arbejdspladsens behov. Han har desuden været god til at motivere og gøre undervisningen til en leg. Opfordrer til at undervisningen igen tilrettelægges i samarbejde med leder og underviser, som sammen tilpasser undervisningen til behovet.

Ann Marie Sindt Lauridsen
Syddansk Universitet
Det har været et fantastisk forløb med en rigtig god variation af gramatik, skriftlig og sproglig brug og Finn var særdeles god til at inddrage vores daglige termer og mailkorrespondancer. Desuden var der lagt gode og sjove team building øvelser ind i forløbet, de løsnede op og fik alle til at bruge det tillærte. En helt igennem fantastisk underviser.

"anonym"
Min japanske underviser er en meget dygtig og nærværende lærer. Jeg har kun positivt at sige og selve kurset har været meget lærerigt, dette både med hensyn til at lære begyndende japansk, men også i forhold til at underviser har været god til at fortælle om selve den japanske kultur:)

Elif Sabedin
Privat
Meget dygtig og engageret underviser. Underviser kan absolut anbefales for hendes pædagogiske tilgang til undervisning, og hendes høje faglighed og brede personforståelse

Jakob Kristiansen
SDU Erhverv
Alt i alt synes jeg, at det var et rigtig godt kursus, på trods af man sagtens kunne have brugt længere tid. Underviser var meget engageret og lyttede til vores individuelle behov. Derudover havde vi et rigtig godt team, vi lå på nogenlunde samme niveau, så man følte sig ikke "dårligere" end de andre.

Anonym
Jeg har været super glad for kursusforløbet. Det har været meget givende at det var eneundervisning og underviser har været super god som underviser. Hun har været enormt fleksibel - både ift. placering af timer og ift. timerne indhold. Det er blevet spurgt meget ind til mine behov undervejs. Ydermere har hun været rigtig god til at kunne forklare den grammatiske del - både på engelsk og dansk, hvis nødvendigt. Hun har endvidere en dejlig og sprudlende personlighed, der gør at hun er nemt at snakket med, hvis er yderst relevant ift. at få trænet de sproglige færdigheder.

Line Larsen
Danske Commodities

København

Vermundsgade 38, 2.th.

2100 København Ø

Tlf: 33 13 40 80

Vejle

Karl Bjarnhofs Vej 13

7120 Vejle Ø

Tlf: 75 88 40 80

Aabenraa

Bjerggade 4
6200 Aabenraa
Tlf: 70 26 24 60

Rønnede

Industrivej 2
4683 Rønnede
Tlf: 70 26 24 60

Amager

Vermlandsgade 51

2300 København (Amager)

Tlf: 33 13 40 80

Aalborg

Kjellerupstorv 1

9000 Aalborg

Tlf: 70 26 24 60

Esbjerg

Torvet 21
6700 Esbjerg
Tlf: 70 26 24 60

Middelfart

Jernbanegade 75-77
5500 Middelfart
Tlf: 70 26 24 60

Glostrup

Smedeland 13

2600 Glostrup

Tlf: 33 13 40 80

Bornholm

Søgaarden,
Rådhusstræde1 A
3700 Rønne
Tlf: 70 26 24 60

Randers

Messingvej 6
8940 Randers
Tlf: 70 26 24 60

Fredericia

Egumvej 53
7000 Fredericia
Tlf: 70 26 24 60

Aarhus

Klamsagervej 32
Åbyhøj
8230 Åbyhøj
Tlf: 75 88 40 80

Charlottenlund

Charlottenlund Stationsplads 2,
2920 Charlottenlund
Tlf: 70 26 24 60

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf: 70 26 24 60

Padborg

Lejrvejen 8A
6330 Padborg
Tlf: 70 26 24 60

Odense

Svendborgvej 226
5260 Odense S

Tlf: 70 26 24 60

Farum

Farum Gydevej 85-87,
3520 Farum

Tlf: 70 26 24 60

Ølstykke

Tinghøjvej 5
3650 Ølstykke
Tlf: 70 26 24 60

Vejen

Holmsmindevej 2
Gejsing
6600 Vejen
Tlf: 75 88 40 80