Online danskkurser i små grupper

Lær dansk Via Skype or Zoom


Udfordringen

Uanset hvor du befinder dig kan du deltage i et danskkursus Via Skype or Zoom, kurset er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække, for den enkelte som har behov for at få talt sproget, eller generelt har behov for at højne niveauet.

Online danskkurser i små grupper
Vi tilbyder

Indtil nu har eneundervisning været den eneste mulighed for at lære dansk hurtigere og bedre end i store klasser, men nu introducerer International Communication A/S holdundervisning Via Skype or Zoom.

Med danskkursus Via Skype or Zoom er prisen for intensiv sprogundervisning reduceret væsentligt, fordi det virtuelle klasseværelse gør det muligt at undervise op til 4 deltagere, der befinder sig forskellige steder.

Kursusindhold

Engelskkurserne Via Skype or Zoom har fokus på hverdagssprog, almindelige vendinger og udtale med hovedvægt på mundtligt dansk. Der er kurser for både begyndere og øvede.

Kursusoversigt
  •   Det overordnede mål er en hurtig og effektiv forbedring af deltagernes danske sprog med særlig vægt på det mundtlige
  •   Mindre grupper på 3-4 personer
  •   Det er 2 ugentlige lektioner à 1,5 timer i 5 uger
  •   Materialer og indledende sprogtest er inkluderet i prisen
  •   Ved kursets afslutning modtager deltagerne et kursusbevis, der følger den internationalt anerkendte CEF-skala (Common European Framework)
Pris

Prisen pr. deltager for 15 timer (2 ugentlige lektioner à 90 minutter i 5 uger) er DKK 3.900,-
Prisen er eksklusiv moms, dog er kurser til private fritaget for moms.

Det med småt

Tilmelding til kurset sker nederst på denne side. Fuld betaling skal være modtaget på vores konto senest 14 dage før kursusstart.

International Communication A/S kan aflyse et kursus, hvis der er mindre end 3 deltagere tilmeldt. Eventuelle indbetalinger vil i dette tilfælde blive refunderet omgående.

Om os

International Communication A/S er en af de største og mest erfarne landsdækkende leverandører af sprog- og kommunikationskurser. Vores kurser skræddersyes altid efter deltagernes behov og mål.

Vi har et løbende samarbejde med flere store virksomheder og jobcentre i hele Danmark. Flere regioner tilbyder vores intensive kurser til borgere, for hvem traditionelle danskkurser ikke er hurtige og omfattende nok.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes