Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.

I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser.

Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

The course was extremely useful for me, and helped me correct both my English pronunciation and some grammatical errors, which was highly appreciated. I furthermore trained my English presentation skills and gave me guidance in where to go and look for help as regards gramma and pronunciation etc.

Mette, Syddansk Universitetsbibliotek


Underviser er et aldeles positivt bekendtskab. Altid forberedt, behagelig, giver sig tid og der er plads til at tale (på engelsk) uden for dagsordenen, hvilket har betydet, at holdet fungerer optimalt sammen og har fået bedre forståelse for hinanden, således at vi tør satse og tale på engelsk. Det har også bevirket at vi generelt har fået et større indblik i hinandens arbejdsopgaver på Universitetet. Meget stor ros fra mig til underviser :-)

Cecilie Bandelow, Syddansk Universitet


Underviser var meget imødekommende og inddrog os i planlægningen af kurset, så det blev mest muligt relevant. Hun formåede også at skabe en meget fin stemning. 😊

Anonym


Underviser er en fantastisk underviser, altid forberedt og ikke mindst, en meget meget positiv, smilende, lyttende og givende, og det var meget smittende. En person som I kan være stolte af at have i Jeres team.

Yvonne Carøe, AGA A/S


Det har været en positiv oplevelse lige fra start. Det at finde en lærer, håndteringen af Jobcenteret, hvor jeg som studerende ikke har været involveret, men alt har fungeret perfekt. Læren har formået at finde de rette områder at undervise på, vil bestemt anbefale jer til andre hvis det bliver aktuelt.

Allan Wad Johansen


Underviser har været en virkelig god underviser. Har været imponeret over hendes evne til at forstå og identificere mine "svagheder" og planlægge indholdet herefter. Kurset har været meget lærerigt!

Sabrina Iversen, Kirk Larsen & Ascanius


Underviser er velforberedt, dygtig, imødekommende og underviser professionelt med plads til lidt god, engelsk humor.

Marianne Risager, Forskningsenheden for Almen Praksis


Flere udtalelser fra kursister