Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.
I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

I found the course very useful. In particular, the course made possible to achieve awareness and self-confidence on punctuation. It was engaging, each rule explained was followed by an activity or an exercise useful for understanding the subject.

Elisabetta, SDU


Det har været et fint kursus, hvor vi afstemte hvad behovet var fra før vi begyndte. Målene var meget nøje og det var rart. Jeg føler klart en selvtillid i at skrive engelske blogs. Stort ros herfra.

Albresh Useini, Bloch&Østergaard


Da jeg startede var jeg utrolig usikker i mit engelsk da det var meget lang tid siden, at jeg havde brugt det. Men Underviser har været sådan en sød og dygtig underviser, så der gik ikke lang tid før jeg blev helt tryg ved hende, og derfor begyndte at tale. Nu efter kurset er jeg helt tryg ved at bruge det - og dette vil helt sikkert hjælpe mig i et kommende job, rejse m.v. Jeg vil varmt anbefale International Communication til andre. Tak for et rigtig godt kursus.

Karina Nielsen, Privat


Meget anerkendende og dygtig underviser. Hurtig til at få øje på vores potentialer og forbedringsmuligheder. De forskellige 'fif' vedr. det talte engelske sprog var i mange tilfælde nye for mig, og jeg føler at jeg lærte meget.

Sara Lehn, Holbæk Sygehus


Det har været et fint og lærerigt kursus, der passede fint tit mit behov, både hvad angår skrift og tale.

Susanne, SDU


The course on Punctuation is very useful that can be used in long-term in my academic career. The way the instructor teaches the course and leads the class is very interesting. Overall, a very interesting and essential course for all academics.

Devika, SDU


Det har været et perfekt kursus og passede lige til mig. Underviser og jeg klingede rigtigt godt sammen.

Torben Ellebæk, Privat


Flere udtalelser fra kursister