Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.

I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser.

Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Underviser er en meget tålmodig og pædagogisk underviser, som er fremragende til at lære fra sig. Jeg er gået fra at være nervøs, når jeg skulle tale engelsk, til at være selvsikker med et stort engelsk ordforråd og en bedre udtalelse af engelske ord. Jeg vil klart anbefale Underviser!

Christina Durup, IT-Universitetet i København


Det har været rigtigt hyggeligt at få talt en masse engelsk med mine kolleger og Underviser naturligvis.

Tove, SDU Slagelse


Synes det var rigtig godt vi ikke var flere, dette gjorde at man hele tiden var på, og fik super meget ud af kursuset. Ligeledes fungerede det super godt med en "englænder" som lærer, da man derved var presset lidt mere til at snakke engelsk, og forklare sig. Ligeledes har vi en god gruppe, der tog højde for hinandens behov, og læren havde forståelse for enkelt flytning af lektion.

Henrik Kirk, NCC


Hele forløbet fra jeg første gang tog kontakt til International Communication og til jeg afsluttede kurset har været helt perfekt. Den indledende planlægning af kursusforløbet var meget professionelt, og undervisningsforløbet var inspirerende og veltilrettelagt i forhold til de mål, der blev opsat, og de engelskkundskaber jeg som studerende indledte kurset med.

Jesper Weimar Pedersen, Fyns Politi


The teacher is an excellent teacher!

Annegrete, SDU


Underviser er en yderst kompetent underviser. Undervisningen blev planlagt ud fra deltagernes specifikke ønsker. God feedback på afleverede opgaver. God værktøjskasse med hjem.

Marianne Risager, SDU


Underviser er en rigtig dygtig, sød og kompetent. Hun prøver virkelig at tilpasse kurset, så det passer til elevernes behov. Hun får en til at føle sig tryg, så man ikke er bange for at sige noget. Stort plus til Underviser.

Dam-Johansen, Aarhus Universitet


Flere udtalelser fra kursister