Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.
I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Da jeg startede var jeg utrolig usikker i mit engelsk da det var meget lang tid siden, at jeg havde brugt det. Men Underviser har været sådan en sød og dygtig underviser, så der gik ikke lang tid før jeg blev helt tryg ved hende, og derfor begyndte at tale. Nu efter kurset er jeg helt tryg ved at bruge det - og dette vil helt sikkert hjælpe mig i et kommende job, rejse m.v. Jeg vil varmt anbefale International Communication til andre. Tak for et rigtig godt kursus.

Karina Nielsen, Privat


Det var jo i en meget moden alder, at begynde undervisning, men jeg kan vist nok klare mig nu. Man er sgu mere lærenem i de unge år. Steen 75 år

Steen Christensen, Privat


Det har været super at vi enkelte gange ikke har fulgt bøger, men diskuteret hvad der pt. sker i verden. På engelsk (small taklet)

Hanne, SDU


Det var et virkelig godt kursus! Underviser var engageret, velforberedt og grundig, og det var en stor fornøjelse at være en del af kurset.

Stine, SDU


Kan helt klart anbefales. Jeg kunne godt forstå engelsk, men når det skulle ud i tale gik jeg i stå. 6 uger med enkeltmands undervisning har flyttet mig meget, fantastisk!

Erik Kurdahl, Privat


Underviser formår at målrette undervisningen på en yderst effektiv måde. Underviser skaber et godt og inspirerende læringsmiljø.

Johnny Petersen, Sjællands Universitetshospital


Det har været ideelt, at underviseren kommer i dit hjem. Min tanke er også, at det super godt, at man respekterer kundens udgangspunkt. Venlig hilsen Maja

Maja Fabricius, Privat


Flere udtalelser fra kursister