Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.

I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser.

Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Jeg er meget glad for, at vi selv kunne være med til, at præge undervisningen. Der blev lyttet til, hvad vi gerne ville opnå med kurset. Vi havde mulighed for selv, at vælge emner til undervisningen, hvis vi ikke havde forslag/kom med input, kom Underviser med emner til os. Ud fra vores snak og de skriftlige opgaver, blev vi tildelt den grammatik, som deraf afslørede mangler. Meget dynamisk og dermed for mig udbytterig undervisning.

Birgitte Mosgaard, JN Data


Da jeg startede var jeg utrolig usikker i mit engelsk da det var meget lang tid siden, at jeg havde brugt det. Men Underviser har været sådan en sød og dygtig underviser, så der gik ikke lang tid før jeg blev helt tryg ved hende, og derfor begyndte at tale. Nu efter kurset er jeg helt tryg ved at bruge det - og dette vil helt sikkert hjælpe mig i et kommende job, rejse m.v. Jeg vil varmt anbefale International Communication til andre. Tak for et rigtig godt kursus.

Karina Nielsen, Privat


Selvom der var et stort niveauforskel på deltagerne på mit hold, formåede Underviser, at tage sig tid til os alle.

Anonym


Refreshing the use of punctuation in English was very useful for me. The teacher managed to cover the essential topics for academic writing in an interactive way with a nice sense of humor. I can warmly recommend this course.

Annabelle Boettcher, SDU


Virkelig kompetent lærer som "kun" taler engelsk, hvilket jeg har lært utrolig meget af. Tusind tak for et godt kursusforløb.

Camilla Hansen, Erhvervsstyrelsen


Jeg oplevede Underviser som en virkelig god underviser, som hurtigt spottede vores behov, og justerede sin undervisning i forhold til det.

Lene Jarlbæk, REHPA


Jeg har fået genopfrisket og højnet mit engelsk niveau . Det har givet utrolig meget selvtillid i min hverdag . Undervisningen var en perfekt blanding af business English og hverdags - snak!Jeg kan varmt anbefale kurset til alle!

Tina Lindegaard, CAPNOVA A/S


Flere udtalelser fra kursister