Kontakt Os

Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.
I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Det har været en fornøjelse at deltage i engelsk kursus hos International Communication hvor servicen og undervisningen har været i top fra start til slut. Har fået en meget fin og professionel behandling af firmaet inden start, og de gav sig tid til at snakke med mig vedrørende hvilket kursus der passede bedst til mig. Undervisningen var uformel og afslappet, og det var nemt at åbne op og få snakket sproget, trods usikkerhed i starten.

Mette M. N., Privat


Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet, lige fra planlægning til selve gennemførelsen. Underviser er yderst kompetent, og han har en fantastisk evne til at gennemføre en afslappende og samtidig professionel undervisning. Underviser var særlig god til, at finde opgaver og cases der var relevante lige præcis for min jobfunktion. Stor ros herfra :-)

Jeanne Culmsee, Konica Minolta


Underviser er en fantastisk dygtig og meget kompetent lærer. En gave for mig, som via denne undervisning og underviserens professionelle væremåde fik åbnet et nyt univers til det engelske sprog. Jeg sender mine allerbedste anbefalinger!

Charlotte Gjørup, Privat


Underviser var en sand fornøjelse at bruge så mange timer sammen med. Hamrende dygtig og super sød. Øvelsesopgaverne var ligeledes meget interessante og diskussioner omkring sprogets finurligheder havde vi flere gange, hvilket også var med til at gøre kurset en så enormt positiv oplevelse, som det var. Underviser og hendes undervisning kan ikke roses for meget.

Tina Møller, Spillemyndigheden


Rigtig god underviser der inddrog personlige interesse emner/Internationale udfordringer fra pressen etc. i undervisningen. Hver enkelt elev frembragte/kom med et emne. Dette gav gode debatter og dybere forståelse/viden om ens kollegaer på et helt andet plan.

Carsten Adler Juhl, A2Sea


Super godt at få viden om vendinger, grammatik etc. ved mailskrivning. Jeg vil håbe, at der i fremtiden vil kunne tilbydes flere engelskkurser for TAP'er - grammatik, sprog etc. Fantastisk grundig og velforberedt underviser, der ramte plet mht. målgruppens behov.

Anonym


Jeg har fået genopfrisket og højnet mit engelsk niveau . Det har givet utrolig meget selvtillid i min hverdag . Undervisningen var en perfekt blanding af business English og hverdags - snak!Jeg kan varmt anbefale kurset til alle!

Tina Lindegaard, CAPNOVA A/S


Flere udtalelser fra kursister