Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.
I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Rigtig dygtig, sympatisk og kompetent underviser, og undervisningsmaterialet er også meget relevant.

Anonym


Underviseren var dygtig til at inspirere og give en god stemning til gruppen og var også lydhør over for små justeringer i undervisningen i forhold til nogle specifikke behov fra deltagerne.

Lene Priesborg, Aarhus Universitet


Super sød underviser. Underviser god til at få alle kursister i spil. Underviser skabte en god og hyggelig ramme omkring undervisningen. God til lynhurtigt at fange hvad vi talte om, trods det var lidt nørdede fagudtryk for det meste. Hun får 10 herfra :-)

Martin Petersen, Arbejdstilsynet


Underviser har kørt undervisningen meget tilpasset mine behov og ønsker hvilket har været meget lærende og inspirerende.

Christian Holst, Orkla Care A/S


Underviser er imødekommende, hun får kursisten til at snakke, og hvor hun løbende evaluere mine engelsk kundskaber, og det er på basis niveau. Kan varmt anbefale one to one sessions.

Henrik Tovgaard, Billund Airport A/S


Det var rart at det kun handlede om tegnsætning, da det ofte er et område, der bliver nedprioriteret i andre kurser. Jeg ville gerne have haft, at kurset varede længere, så vi kunne have brugt mere tid på øvelser og fået afprøvet, hvad vi havde lært. Underviser er en meget dygtig underviser, og jeg var meget glad for hans undervisningsstil. Jeg har været på alt for mange kurser, hvor underviserne har troet, at de skulle være showmen eller standup komikere, så det var rart, at det denne gang var en underviser, der var helt nede på jorden og dygtig til at undervise. Hvem skulle have troet at et kursus i engelsk tegnsætning kunne være så interessant? Men det var det! Jeg håber I fremover vil bede Underviser komme tilbage og undervise meget mere og meget gerne forlænge dette kursus også. Bedste hilsner, Mette

Mette Skau, SDU


Jeg har fået genopfrisket og højnet mit engelsk niveau . Det har givet utrolig meget selvtillid i min hverdag . Undervisningen var en perfekt blanding af business English og hverdags - snak!Jeg kan varmt anbefale kurset til alle!

Tina Lindegaard, CAPNOVA A/S


Flere udtalelser fra kursister