Sprogkursus i engelsk

Sprogkurser i engelsk

Sprogkursus i engelsk er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget, hvis man fx skal til konferencer eller generelt har behov for at højne niveauet.
I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område.
Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

    Fakta om kurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette underviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et kursus i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for engelsk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes

Det har været en fornøjelse at deltage i engelsk kursus hos International Communication hvor servicen og undervisningen har været i top fra start til slut. Har fået en meget fin og professionel behandling af firmaet inden start, og de gav sig tid til at snakke med mig vedrørende hvilket kursus der passede bedst til mig. Undervisningen var uformel og afslappet, og det var nemt at åbne op og få snakket sproget, trods usikkerhed i starten.

Mette M. N., Privat


Underviser er en meget kompetent underviser, der har en anderledes måde at undervise på - specielt tænker jeg på hendes måde at inddrage spil i undervisningen, det gjorde det både sjovt og mere afslappet.

Anonym, Klinisk Immunologisk Afdeling, OUH


Kurset blev tilpasset mine behov, det gav stor værdi!

Arne Poulsen, Danske Commodities


Fantastisk positiv oplevelse med en god og grundig underviser.

Rita Kølbæk, privat


Jeg har været meget glad for undervisningen, og jeg kan mærke at jeg har rykket mig. Vi har haft en meget imødekommende glad og rigtig god underviser.

Pia Nielsen, Skamol A/S


Til en start kan det godt være lidt konfronterende at sidde alene med underviser, men for pokker hvor får man bare meget ud af det! Det jeg har lært hos Underviser som ene elev, ville jeg aldrig have lært på et hold.

Gigi Christiansen, Temp-Team A/S


En fantastisk underviser som forstår at fange OG vigtigst af alt bibeholde børnenes opmærksomhed. Vi kommer muligvis til at booke flere timer hos ham.

Mette Kohl, Privat


Flere udtalelser fra kursister