Jobplan - Danskkursus for Ledige

Jobplan - Danskkursus for Ledige

Optimér dine jobchancer eller bliv bedre i din nye stilling med kurser inden for sprog, kommunikation eller management. International Communication tilbyder undervisning til enkeltpersoner, små hold og som fjernundervisning. Få skræddersyet kurset efter dine behov, så du bliver bedre klædt på til kampen om drømmejobbet.

    Fakta om kurserne
  •   Eneundervisning, små hold eller fjernundervisning
  •   Kurset skræddersys efter dine behov
  •   Online test ved sprogkurser
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter den internationalt anerkendte CEF-skala (Common European Framework)
Sprog, kommunikation eller management

Du kan få undervisning i alle sprog hos International Communication – dansk, engelsk, tysk, kinesisk m.fl.

Sprogkurserne er alle tilrettelagt nøje efter dine behov og tilpasset dit niveau. Du kan få undervisning inden for både tale, skrift, grammatik og udtale – og naturligvis forretningssprog.

Kommunikationskurser på dansk forbedrer dine evner inden for skrift, præsentation eller undervisning. Din hverdag på arbejdet kan blive lettere med bedre skriftlige kompetencer, mere sikkerhed inden for præsentation eller et skræddersyet train-the-trainer kursus.

Kurser i management optimerer dine chancer for bedre salg, PR, ledelse og forhandling. Alle kurser konkretiserer, hvad du kan gøre for at blive en bedre medarbejder eller leder. Kurser inden for management undervises både på dansk og engelsk.


Vores undervisere

International Communication benytter sig udelukkende af højtuddannede undervisere, der har mange års erfaring inden for hver deres fagområde. Alle sprogundervisere hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du eller holdet bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som kursusleverandør?

IC har mange års erfaring inden for dansk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi handler hurtigt og professionelt!

Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås, og nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er netop nøglen til vores succes som den foretrukne kursusleverandør for ledige.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Kurset har fremfor alt fokuseret på at få mig at tale mere dansk, og jeg synes, at jeg har gjort meget større fremskridt end det skulle have været muligt hvis jeg ikke havde fået undervisningen.
Jeg har langt at gå inden jeg er helt flydende på dansk, men med hjælp af undervisningen, kan jeg nu selv lære mig resten.

En stor tak til Underviser, som gjorde det muligt gennem at se mine behov og planlægge kurset fra disse! Kombinationen af at bruge undervisningsmaterialet til start, og senere fremfor alt have diskussioner, hvor hun rettede mig ved fejl udtale og fejl ord har fået mig at føle mig meget mere sikker og medviden når jeg taler.
Så sent som i går når jeg sad på toget fra København til Gøteborg lyttede jeg på en diskussion mellem en svensk og en dansk, og hørte at han, selvom han arbejdet i DK i flere år, ikke hade lært sig den danske udtale. Hvis jeg ikke hade haft hjælp af Underviser, havde det kunne blive det samme for mig.

Mange tak og tillykke med fremtide undervisninger!

Marco Hecimovic, Go Dream


Det var en intensiv og meget produktiv undervisning. Jeg føler mig mere tryg angående mine skriftlige og mundtlige kompetencer. Mange tak for professional undervisning.

Jelena Rumjanceva, Privat


Kursuset var rigtig godt! Før kurset havde jeg ingen fornemmelse for det danske sprog, men nu forstår jeg lidt af samtaler, og jeg er i stand til at skrive korrekt.

Carmen Ruiz, Privat


Det var super tilfredsstillende, og jeg synes at jeg har lært meget. Mange tak til Underviser for alt! Venlig hilsener Besma

Besma Mørck, Netgroup


Underviser er en mega god dansk underviser og det var en fornøjelse at have dansk undervisning med hende!

Jenny Thomsen, Privat


Jeg var meget tilfreds med kurset og Underviser som min lærer. Jeg blev meget bedre og føler mig nu mere i stand til at have små snak på jobbet og andre steder. Jeg vil forsøge at øve mere selv nu og bruge sproget. Bagefter vil jeg se om jeg bestiller et andet kursus.

Dennis Boehme, EffiMat Storage Technology


Jeg synes det var et rigtig godt kursus ved Underviser. Jeg har fået rigtig meget ny kendskab til det danske sprog og nye forstand på i grammatik. Men der er stadigvæk meget at lære dansk. Tusind tak til Underviser!

Claus Schmitt, Exhausto


Flere udtalelser fra kursister