Jobplan - Danskkursus for Ledige

Jobplan - Danskkursus for Ledige

Optimér dine jobchancer eller bliv bedre i din nye stilling med kurser inden for sprog, kommunikation eller management. International Communication tilbyder undervisning til enkeltpersoner, små hold og som fjernundervisning. Få skræddersyet kurset efter dine behov, så du bliver bedre klædt på til kampen om drømmejobbet.

    Fakta om kurserne
  •   Eneundervisning, små hold eller fjernundervisning
  •   Kurset skræddersys efter dine behov
  •   Online test ved sprogkurser
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter den internationalt anerkendte CEF-skala (Common European Framework)
Sprog, kommunikation eller management

Du kan få undervisning i alle sprog hos International Communication – dansk, engelsk, tysk, kinesisk m.fl.

Sprogkurserne er alle tilrettelagt nøje efter dine behov og tilpasset dit niveau. Du kan få undervisning inden for både tale, skrift, grammatik og udtale – og naturligvis forretningssprog.

Kommunikationskurser på dansk forbedrer dine evner inden for skrift, præsentation eller undervisning. Din hverdag på arbejdet kan blive lettere med bedre skriftlige kompetencer, mere sikkerhed inden for præsentation eller et skræddersyet train-the-trainer kursus.

Kurser i management optimerer dine chancer for bedre salg, PR, ledelse og forhandling. Alle kurser konkretiserer, hvad du kan gøre for at blive en bedre medarbejder eller leder. Kurser inden for management undervises både på dansk og engelsk.


Vores undervisere

International Communication benytter sig udelukkende af højtuddannede undervisere, der har mange års erfaring inden for hver deres fagområde. Alle sprogundervisere hos IC underviser i deres eget modersmål. Det er vigtigt for os, at niveauet er højt, og at du eller holdet bliver matchet med den helt rette underviser.

Hvorfor vælge IC som kursusleverandør?

IC har mange års erfaring inden for dansk sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi handler hurtigt og professionelt!

Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås, og nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er netop nøglen til vores succes som den foretrukne kursusleverandør for ledige.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Jeg kan lide at min underviser selv har kommet med et forslag, at vi kan bruge andre bøger, som kunne dække mit behov. Jeg takker ham mange gange for hans fleksibilitet og hans evner til at arbejde individuelt. Det var tid både til at læse, rette min udtale, tale om grammatik samt at vi kan grine lidt. Han er en fantastik person og en meget dygtig lærer. Tusind tak for det hele og jeg håber på at vi fortsætter undervisningen.

Natalija Mathiasen


Kære Underviser Tusind for alt, jeg er meget taknemmelige for din undervisning, og jeg er også meget heldig at møde dig. Selvom har jeg være sprogskole for mange år siden, men jeg havde ikke fået så meget af det i forhold til din undervisning. Du er der en', som er bedste dansk lære jeg har haft 😊

Natalija Mathiasen


Vi har fået meget hjælp fra læren, og hun er en af de bedste lærer jeg nogensinde har haft. Meget tilfreds!

Anonym


Kursuset var rigtig godt! Før kurset havde jeg ingen fornemmelse for det danske sprog, men nu forstår jeg lidt af samtaler, og jeg er i stand til at skrive korrekt.

Carmen Ruiz, Privat


Mit kursus gik meget bedre end forventet. Takket være Underviser

Svitlana Tsiurpita, Privat


Meget struktureret, men også fleksibel undervisning, tilpasset mine behov, Underviser er en fantastisk underviser.

Anne Pintz, Privat


Jeg synes det var et rigtig godt kursus ved Underviser. Jeg har fået rigtig meget ny kendskab til det danske sprog og nye forstand på i grammatik. Men der er stadigvæk meget at lære dansk. Tusind tak til Underviser!

Claus Schmitt, Exhausto


Flere udtalelser fra kursister