Engelsk Sprogkursus i Odense

lær engelsk med sprogkurser i Odense

Når der er tale om engelsk sprogundervisning for begyndere i Odense, er det vigtigt, at der på planlægningsmødet mellem kursist og underviser udarbejdes en plan for det endelige mål. Vores underviser kan herefter komme med et realistisk bud på, hvor mange timer der skal til for at nå målet.

    Fakta om sprogkurset
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette underviser
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere
IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde engelsk undervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

The teacher is definitely the right person to teach a course on English academic writing. He is very well structured, the objectives of the course were clear from the beginning and we followed them throughout the course. We had plenty of time for reflecting in on writing strategies and on what might work for us within our fields then we practice it and the teacher was always guiding. Overall, I am very happy I took this course. I definitely feel that my writing in English will start to improve. The teacher is a very dedicated and open minded teacher. Perhaps I would like to see a course on English grammar with him as well.

Carola Inzunza Pedersen, Syddansk Universitet


Kurset gav et helt fantastisk indblik i engelsk tegnsætning. Hele 6 timers grammatik lyder for mange måske som opskriften på en arbejdsdag i helvede, hvilket det på ingen måder var. Underviser var en yderst dygtig og samtidig underholdende underviser, så det var en på alle måder fornøjelig oplevelse. Jeg fik en masse redskaber med hjem, som jeg allerede har taget i brug.

Philip, SDU


Jeg er meget glad for, at vi selv kunne være med til, at præge undervisningen. Der blev lyttet til, hvad vi gerne ville opnå med kurset. Vi havde mulighed for selv, at vælge emner til undervisningen, hvis vi ikke havde forslag/kom med input, kom Underviser med emner til os. Ud fra vores snak og de skriftlige opgaver, blev vi tildelt den grammatik, som deraf afslørede mangler. Meget dynamisk og dermed for mig udbytterig undervisning.

Birgitte Mosgaard, JN Data


Jeg har været meget glad for undervisningen, og jeg kan mærke at jeg har rykket mig. Vi har haft en meget imødekommende glad og rigtig god underviser.

Pia Nielsen, Skamol A/S


Det har været et super godt forløb og fint tilrettelagt efter vores behov.

Sandra Persson, SDU


Rigtig god underviser med godt kendskab til det engelske sprog og samfund.

Jan Ankersen, Falck


Dejligt at have en, man kan spørge om komplekse ting, som kan være lidt svære at finde svar på i en ordbog. Fuld valuta for pengene!

Lisa Egebo, RMIG


Flere udtalelser fra kursister