Engelsk Sprogkursus i København

Lær engelsk med sprogkurser i København

Professionelle engelskkurser for alle niveauer i København. Lær engelsk hurtigt med din helt egen private underviser. Skræddersyet undervisning præcis efter dine ønsker og behov.

Fakta om engelsk sprogkurset i København

  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette sprogunderviser:

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb.

Vores undervisere:

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde engelsk undervisning i København. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!

Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

The teacher is really great and inspiring tutor.

Joy Billanes, SDU-MMMI


Det var en fantastisk sprogrejse. Som tekniker er jeg jo mest fokuseret på netop de tekniske detaljer. Kurset her har vagt en nysgerrighed omkring den sproglige påvirkning af det man forsøger at formidle versus det der rent faktisk bliver formidlet. Det er første gang i mit liv at jeg ser at sprog er interessant og på mange punkter mere komplekst end teknik, og meget spændende. Underviser er fantastisk til at fange den rette mængde af input man kan tage per gang. Hans fremragende evne til at hoppe mellem emnerne og at kunne korrigere en uden at det er kritik men oprigtig ment som hjælp. Jeg er stadig benovet over at kurset startede som forbedring af skriftlig engelsk, men at Underviser uden at blinke gav feedback på mundtlig fremstillinger – og ikke mindst alt det materiale han fandt frem. Stor tak og håber at kunne vende tilbage senere. Keep up the excellent work.

Mark Skrumsager, MAN Diesel & Turbo


Underviser har været meget forstående og fleksibel i sin tilgang og sikret klar forventningsafstemning hele kurset igennem. Dermed har det været nemmere for mig at få efteruddannelseskurset tilpasset til en travl arbejdshverdag. Fagligt set har kurset været tilpas med tilstrækkelige udfordringer, og han er super pædagogisk!

Anja Frausing Korkmaz, IT Universitetet


Underviser er en rigtig dygtig, sød og kompetent. Hun prøver virkelig at tilpasse kurset, så det passer til elevernes behov. Hun får en til at føle sig tryg, så man ikke er bange for at sige noget. Stort plus til Underviser.

Dam-Johansen, Aarhus Universitet


Vi var kun 3 på kurset, og det var perfekt. Både underviser og deltagere var alle meget fleksible, hvilket gjorde at vi alle var der hver gang. Og alle var velforberedte.

Anonym


Det har været en fornøjelse at blive undervist af underviser. Han har været rigtig god til at tilrette kurset efter vores behov, og forskelligheder. Meget behagelig, med god intuition og super godt humør. Det har været effektivt og lærerigt for mig.

Sonja Lienhøft Stjernholm, Aarhus Universitet


Det har været ideelt, at underviseren kommer i dit hjem. Min tanke er også, at det super godt, at man respekterer kundens udgangspunkt. Venlig hilsen Maja

Maja Fabricius, Privat


Flere udtalelser fra kursister