Engelsk Sprogkursus i Esbjerg

Engelsk sprogkurser i Esbjerg

Når der er tale om engelsk sprogundervisning for begyndere, er det vigtigt, at der på planlægningsmødet mellem kursist og underviser udarbejdes en plan for det endelige mål. Vores underviser kan herefter komme med et realistisk bud på, hvor mange timer der skal til for at nå målet.

    Fakta om sprogkurset:
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og sprogunderviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette sprogunderviser:
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere:
IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde engelsk undervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Underviser tog fint hånd omkring kommunikation både sprogligt skriftligt og hvordan man skriver mails på engelsk. Underviser tog også udgangspunkt i vores relation til Polen og vores Polske kolleger - hvordan man opførte sig og agerede når man var gæst i Polen og når man var gæst i Danmark. Et rigtig godt kursus - og man kan altid lære mere engelsk.

Kim Primdahl Larsen, JN DATA A/S


Vores underviser var dygtig til at relatere undervisningen til vores behov, så stor ros til ham!

Kim Andersen, Folketinget


På alle måder et vellykket kursus varetaget af yderst kompetent underviser. Veltilrettelagt, interessant og spændende.

Anonym


Jeg har været rigtig glad for Underviser. Hun er en rigtig sød pige som er meget nemt at snakke med. Desuden var hun rigtig god til at lære mig engelsk.

Pia Grau-Hansen, Pfizer


Underviser har virkelig fået mig til at tro på jeg kan og tør snakke engelsk. Han har stor forståelse for en der er ordblind.

Anonym, Röchling Group


Jeg synes underviseren gjorde et rigtig fint stykke arbejde. Han satte sig godt ind i de processer vi arbejder med her på fabrikken så vi kunne få mest muligt ud af kursuset. Der blev arbejdet seriøst og jeg fik absolut det ud af det jeg ønskede.

Morten Lund Jensen, Aalborg Portland


Undervisning tilpasset præcis til mit behov og der hvor jeg er sprogmæssigt.

Lars Riis, Privat


Flere udtalelser fra kursister