Engelsk Sprogkursus i Aarhus

Engelsk sprogkurser i Aarhus

Når der er tale om engelsk sprogundervisning for begyndere, er det vigtigt, at der på planlægningsmødet mellem kursist og underviser udarbejdes en plan for det endelige mål. Vores underviser kan herefter komme med et realistisk bud på, hvor mange timer der skal til for at nå målet.

    Fakta om sprogkurset:
  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og sprogunderviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt

Planlægningsmøde og den rette sprogunderviser:
I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere:
IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde engelsk undervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?
IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!
Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Underviser var en sand fornøjelse at bruge så mange timer sammen med. Hamrende dygtig og super sød. Øvelsesopgaverne var ligeledes meget interessante og diskussioner omkring sprogets finurligheder havde vi flere gange, hvilket også var med til at gøre kurset en så enormt positiv oplevelse, som det var. Underviser og hendes undervisning kan ikke roses for meget.

Tina Møller, Spillemyndigheden


Underviseren formåede helt fra starten - og løbende - at tilrettelægge, justere og sikre progressionen individuelt for mig - så jeg fik et optimalt udbytte af forløbet. Meget effektfuldt koncept som jeg meget gerne benytter igen.

Jacob, University of Southern Denmark


Det har været meget lærerigt, at deltage i undervisningen. Underviser er en meget dygtig og inspirerende underviser som giver meget relevant og brugbar feedback. Desuden er Underviser meget venlig, vidende og humoristisk - og det jo altid fremmende for et læringsforløb. Jeg er blevet meget motiveret til at lære mere og håber, at jeg igen får lige så dygtig en underviser.

Anonym, SDU


Positive og imødekommende mennesker der hurtigt følger op på det man spørger om.

Pia Stene, Privat


Er meget positiv omkring Underviser og hendes undervisning, hende kan I være glade for ;-)

Didde Bernhammer, Promando


Utrolig god måde at lære sprog på, afslappet men intens indlæring, fordi det var i mine egne omgivelser, og fordi det kun var mig der skulle undervises.

Anonym


Inspiring teacher, excellent study system.

Marco Santi, KHPT


Flere udtalelser fra kursister