Engelsk Sprogkursus i Aalborg

Engelsk sprogkurser i Aalborg

Når der er tale om engelsk sprogundervisning for begyndere, er det vigtigt, at der på planlægningsmødet mellem kursist og underviser udarbejdes en plan for det endelige mål. Vores underviser kan herefter komme med et realistisk bud på, hvor mange timer der skal til for at nå målet.

Fakta om vores engelskkurset

  •   Eneundervisning eller i små grupper
  •   Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og sprogunderviser
  •   Fleksible undervisningstider
  •   Online sprogtest uden beregning
  •   Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •   Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •   Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning
  •   IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt
Planlægningsmøde og den rette sprogunderviser

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere

IC har engelskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde engelsk undervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?

IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

- Vi igangsætter kurser fra dag til dag!

Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås.
Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Underviser er en fantastisk underviser! Fleksibiliteten i undervisningen, tiderne vi mødtes på, ja selv den fysiske Lokation vi mødtes var altid fleksibel. "Skræddersyet" undervisning og materiale, tilpasset mine behov og niveau. Underviser har været utrolig dygtig til at finde mit niveau og hjælpe mig med de aktuelle problemstillinger / ønsker jeg havde til forbedringerne i mit engelsk. Jeg kan kun anbefale IC til andre der ønsker at forbedre såvel engelsk tale, skrift og forståelse. Samt både grammatisk og især Business engelsk!

Kim Schmeltz, GroupM Denmark


En fantastisk baggrundsviden, ikke blot om sproget, men også de lande og kulturer, hvor sproget skal bruges. Utrolig dedikeret underviser.

Helle Mikkelsen, Green-Jakobsen


Virkelig kompetent lærer som "kun" taler engelsk, hvilket jeg har lært utrolig meget af. Tusind tak for et godt kursusforløb.

Camilla Hansen, Erhvervsstyrelsen


Deltagelse i mundtlig og skriftlig engelsk undervisning på B2/C1 niveau har været meget givende og lærerig. Underviseren fik samlet deltagere på ret ens niveau og har rettet indholdet og tempo efter deltagernes behov og ønsker på fornem vis. Deltagelsen kan varmest anbefales.

Oke, SDU


Vi var kun 3 på kurset, og det var perfekt. Både underviser og deltagere var alle meget fleksible, hvilket gjorde at vi alle var der hver gang. Og alle var velforberedte.

Anonym


En rigtig god oplevelse og kan klart anbefale Jer til andre personer. Underviser var en rigtig god underviser og hvis jeg skal have noget mere undervisning på et senere tidspunkt vil jeg helt sikker have hende som underviser. Mvh Carsten

Carsten Lassen, Privat


Fantastisk undervisning med udgangspunkt i mit konkrete behov og nuværende situation.

Poul Erik Jessen, Privat


Flere udtalelser fra kursister