Kontakt Os

Engelsk Begynder - Åbne Hold


Kurset er for alle , som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få lært sproget helt fra bunden.  

I undervisningen lægges der vægt på den mundtlige del, og ønsker den enkelte også at forbedre skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område. Den enkelte kommer til at arbejde med materiale, som passer til niveau og det endelige mål.

Fakta om kurset
  • Mindre gruppe – 3-5 deltagere
  • Online sprogtest uden beregning
  • Online materialer og relevante undervisningsbøger uden beregning
Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning. IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt.

Pris
Prisen for 20 timer (30 lektioner) er kr. 4.900,- ekskl. moms (er du privat skal der ikke pålægges moms).

Inkluderet i prisen er materialer. Der er ikke yderligere udgifter i forbindelse med kurserne.

Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Kontakt os:
info@intcom.dk
7026 2460

Eller udfyld skemaet nedenfor:

Indhent tilbud

Dine oplysninger overgives ikke til tredjepart, men benyttes udelukkende til behandling af denne henvendelse.
* skal udfyldes
Det har været en god oplevelse at have Underviser til undervisning i Engelsk. Hun er lyttende, god til at sætte sig ind i mit niveau i Engelsk, utrolig positiv i hendes undervisning det har givet mig en god og udbytterigt undervisning og læring, men jeg vil gerne lære meget endnu ,men alt begyndelse er svært 😃 Jeg siger tak til Underviser, og jeg vil altid kunne anbefale hende til andre som har brug for undervisning i Engelsk.

Finn Jessen, Al-bank


Jeg er meget tilfreds med jeres kursusforløb. Det var præcis det jeg har haft brug for, for at komme i gang igen med Engelsk. Læren var meget professionel, venlig og hørte efter, hvad man havde brug for.

Anonym


Jeg har været mere end tilfreds med, at have Underviser som lærer, hun er rigtig sød og en virkelig god lærer. Havde aldrig troet at engelsk timer ville gå så stærkt, har været sammen med Underviser 2,5–3 timer pr. gang og tiden går så stærkt. Jeg har lært en del og er blevet mere sikker på min engelsk, var rigtig usikker til at starte med, men det lavede Underviser om på. Kan ikke andet end at rose hende!

Line Petersen, Privat


Jeg er blevet undervist af Underviser. Undervisningen har været fremragende. Underviser skræddersyer et forløb som passer netop til det formål man skal bruge engelsk til.

Vinod Fernando, Privat


Fantastisk positiv oplevelse med en god og grundig underviser.

Rita Kølbæk, privat


Tak, og det var et godt tidspunkt og fleksibilitet at gemme og vælge studietid og Studiemetode og valg af fag. Stor Tak til Underviser.

Hanne Frandsen, Ortofon A/S


Underviser formår at målrette undervisningen på en yderst effektiv måde. Underviser skaber et godt og inspirerende læringsmiljø.

Johnny Petersen, Sjællands Universitetshospital


Flere udtalelser fra kursister