Om Os International Communication

Om Os


International Communication (efterfølgende kaldet IC) blev etableret i 2005 af Dorte Matthews.

Mission: At skabe bedre kommunikation mellem mennesker verden over.

Vision: IC´s vision er at være den dygtigste landsdækkende sprogvirksomhed i Danmark. Vi vil være den foretrukne leverandør af sprogkurser i Danmark.

Kerneprodukter: Sprogundervisning (alle sprog), præsentationsteknik, Train the Trainer, salgskurser, forhandlingsteknik, online kurser, skriftlige danskkurser og Academic Writing. For specifikke ønsker i forbindelse med kurser i kommunikation står vi altid til rådighed, og vi vil gerne være behjælpelige i forbindelse med nye projekter.

Kundegrupper: IC’s kundegrupper er virksomheder af alle størrelser og inden for alle brancher i Danmark. Vi har også et bredt samarbejde med jobcentre i hele landet samt mange private kunder. IC har samarbejdsaftaler med store koncerner i Danmark og de fleste over en længere årrække.

Kundeservice: IC er kendt for at yde kundeservice og rådgivning på et meget højt niveau. Vi kalder det en indledende kompetenceafklaring i forbindelse med vores kurser. Vi får dagligt ros for vores ekspertise – både af vores kunder og undervisere.

Undervisere: IC er stolte af sine undervisere. De fleste af vores undervisere har arbejdet for os i mange år og lever udelukkende af at løse opgaver for IC. Lige nu har vi ca. 200 undervisere tilknyttet virksomheden. Vores undervisere er stolte af at arbejde for IC, og det smitter naturligvis af i undervisningen og i kundernes evalueringer af vores kurser.

Kvalitetssikring: IC kvalitetssikrer alle kurser gennem kursusevaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning.

Kursusbevis: IC udsteder et kursusbevis til den enkelte deltager, når kurset er slut. Vi benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt.

Udvikling: IC har de seneste år udviklet sig til at blive en af Danmarks førende og største sprogvirksomheder. Det kan vi bl.a. takke vores undervisere og vores kompetente, interne medarbejdere for.

Vi vil gerne takke vores kunder gennem årene for den loyalitet, de har vist os. IC ser frem til mange gode år fremover.

Dorte Matthews
CEO
International Communication A/S

Kontakt Os