Svensk For udlændinge

Svensk For udlændinge

International Communication tilbyder undervisning i svensk på begynderniveau

Fakta om kurset:
  •         Eneundervisning eller i mindre grupper
  •         Kurset skræddersys i samarbejde mellem kursist og underviser
  •         Fleksible undervisningstider
  •         Online sprogtest uden beregning
  •         Planlægningsmøde og kørselsudgifter er uden beregning
  •         Evaluering efter 4 undervisningsgange og igen ved kursets afslutning
  •         Kursusbevis udstedes ved kursets afslutning. IC benytter CEF-skalaen (Common European Framework), som er internationalt anerkendt.

Svensk for udlændinge:

Uanset om undervisning foregår i grupper eller individuelt, vil en erfaren underviser hjælpe dig, så du lærer sproget i det rette tempo og bliver ledt ind på den rette vej til vellykket at kunne begå dig på svensk. Din læring vil blive interessant, sjov og udbytterig.

Planlægningsmøde og den rette underviser:

I vores daglige rådgivning lægger vi indledningsvis stor vægt på at udarbejde en telefonisk kompetenceafklaring, hvor indhold, niveau og mål fastlægges. Ud fra niveau og ønsker kommer vi med forslag til den helt rigtige individuelle underviser. Du mødes med underviseren til et uforpligtende møde, og først efterfølgende beslutter du dig for kurset. Denne service yder IC, da det er alt afgørende for et succesfuldt undervisningsforløb, at undervisningsplan og kemi fungerer optimalt.

Vores undervisere:
International Communication har en stor stab af undervisere, som har uddannet sig på højt niveau i undervisning i svensk for udlændinge.

IC har svenskundervisere i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde undervisning i nærheden af din bopæl. Det sparer alle for både tid og kørselsudgifter. IC ansætter udelukkende engelskundervisere, som er højtuddannede og har mange års undervisningserfaring.

Hvorfor vælge IC som sprogleverandør?:

IC har mange års erfaring inden for sprogundervisning, og vi sætter altid service i højsædet. Alle vores kursister modtager online materialer og relevante bøger, som altid er opdaterede og de nyeste på markedet.

Vi igangsætter kurser fra dag til dag!


Vores kompetente undervisere forstår vigtigheden af, at de planlagte mål skal nås. Nøje planlægning i forbindelse med vores kurser er nøglen til succes.
Vi ser frem til dit opkald eller skriftlige henvendelse. Vi besvarer altid din forespørgsel inden for 24 timer.

Vi kan kontaktes på mail: dorte@intcom.dk
eller ring
7026 2460
eller udfyld skemaet nedenfor:

Fill out my online form.
Kontakt Os Referencer

Kursisternes Oplevelser

"Kursus har hjulpet mig til at udtrykke mig bedre på svensk. Min underviser er meget rar person og jeg altid var glad til at tage hver uge på svensk kursus."

Patrycja Anna Zieba,
HOWE a/s

"Jeg har været meget tilfreds med undervisningen. Den har dækket alle relevante emner jeg skulle have fokus på, sammen med en super engangement fra undervisereren."

David Brown,
Privat

More Testimonials